Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Τρία Νέα Κρούσματα Κορονοϊού στον Παναιτωλικό

Τρία Νέα Κρούσματα Κορονοϊού στον Παναιτωλικό

0
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Βέργος
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Βέργος

Με τρία νέα κρούσματα έκλεισε η χθεσινή ημέρα στον Παναιτωλικό σε καθημερινό έλεγχο που γίνεται στα στελέχη της ομάδας. Ο έλεγχος ανέβασε τα κρούσματα στα 16, συνολικά, για τις τελευταίες δύο εβδομάδες και φέρνει αρκετές αλλαγές στα επικείμενα παιχνίδια της ομάδας, αλλά και στις προπονήσεις.

Το αναβληθέν και επαναορισμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της 16ης αγωνιστικής από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ήταν σίγουρο πως θα αναβληθεί με τα 7 ενεργά κρούσματα που θα είχε ο Παναιτωλικός στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η παράλειψη της διοργανώτριας αρχής θα διορθωθεί με την αύξηση και τον εκ νέου επαναορισμό του αγώνα σε κάποια επόμενη ημερομηνία. Αναστολή αναμένεται και στις προπονήσεις. Ο Παναιτωλικός έχει διακόψει τις ομαδικές προπονήσεις για πέντε ημέρες, βάσει πρωτοκόλλου, και θεωρητικά η ομάδα δε θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, αλλά κάπου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η διασπορά δεν ταλαιπωρεί μόνο τον Παναιτωλικό, αλλά και τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν στα 5 κρούσματα πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό της 5ης Ιανουαρίου και από εχθές βρίσκεται στα 8. Αυτό βάζει το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε κίνδυνο, αλλά και το παιχνίδι στης 12ης Ιανουρίου με τον Παναιτωλικό. Στον Ατρόμητο Αθηνών τα κρούσματα είναι στα 11. Στις υπόλοιπες ομάδες τα κρούσματα της τελευταίας εβδομάδες αυξάνονται με ρυθμό περίπου δύο κρουσμάτων ανά 5 μέρες, το οποίο στερεί παίχτες από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Μόνο πολιτικοί μπορεί να είναι οι λόγοι που κρατείται το ποδόσφαιρο σε αυτή τη τραγική και γελοία κατάσταση, έχοντας εκφυλιστεί σε ημερήσια ενημέρωση για τον κορονοϊό. Δύο εβδομάδες παύσης των αγώνων θα έδινε στις ομάδες το περιθώριο να μειώσουν το υιικό φορτίο, το οποίο δημιουργήθηκε με τις περιπέτειες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, αλλά και θα εξαλείφονταν και το πρόβλημα με την περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο και τις επιπλοκές που προκύπτουν με τους κατόχους διαρκείας.

Με βάση τις ισχύουσες αποφάσεις, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού για τη 16η αγωνιστική έχει ορισθεί από τα μέσα της εβδομάδας για την Τετάρτη 12/1, το παιχνίδι Ατρόμητος Αθηνών – Βόλος ΝΠΣ για τη 16η αγωνιστική δεν έχει ορισθεί, το παιχνίδι Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Σμύρνης για τη 15η αγωνιστική έχει ορισθεί για την Τετάρτη 19/1, το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός για τη 14η αγωνιστική δεν έχει ορισθεί, το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική έχει ορισθεί για την Τετάρτη 12/1 και τέλος για τη 17η αγωνιστική τα παιχνίδια Άρης – Ατρόμητος Αθηνών και Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία έχουν αναβληθεί χωρίς να έχει οριστεί ημερομηνία.

ενημέρωση: Στις 13:24 ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση πως τα παιχνίδια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων. Τα μόνα παιχνίδια που θα διεξαχθούν για τη 17η αγωνιστική είναι το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός και το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια