Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αναβάλλεται το Παιχνίδι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία

Αναβάλλεται το Παιχνίδι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Γιάκολις
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Γιάκολις

Όπως αναφέρθηκε και στα άρθρα Ακυρώθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και 5-13 τα Κρούσματα στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Αναβολή, σήμερα ανακοινώθηκε και η αναμενόμενη ακύρωση και του αγώνα της 17ης αγωνιστικής μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγα λεπτά και η διαδικασία της ήταν τυπική, καθώς ο Παναιτωλικός είχε 7 νέα κρούσματα κορονοϊού στα 10 συνολικά των παιχτών, που σημαίνει ότι για 10 ημέρες δε θα έχει τη δυνατότητα να παίξει όσο τα κρούσματα θα είναι πάνω από 7. Το αυτό ορίστηκε και για το Άρης – Ατρόμητος Αθηνών, όπου ο Ατρόμητος βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας με 11 κρούσματα.

Την ίδια μοίρα έχει το πρωτάθλημα υποδομών, Κ19 και Κ17, τα οποία βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα τα δύο χρόνια που κλείνει ο κορονοϊός και έτσι αναβλήθηκαν οι αγώνες μέχρι τις 21 Ιανουαρίου.

Για τον αναβληθέντα αγώνα της 16ης αγωνιστικής μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ η διοργανώτρια αρχή όρισε το παιχνίδι για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 15:15, εάν και εφόσον τα κρούσματα στις δύο ομάδες παραμείνουν κάτω από 7. Στον Παναιτωλικό θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, εάν όλα πάνε καλά, την Κυριακή, δίνοντας περιθώριο στην ομάδα για να κάνει τρεις μέρες προετοιμασία.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΑκυρώθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
Επόμενο άρθροΤρία Νέα Κρούσματα Κορονοϊού στον Παναιτωλικό
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια