Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Σε Αναμονή των Εξετάσεων, Κανονικά το Πρόγραμμα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Σε Αναμονή των Εξετάσεων, Κανονικά το Πρόγραμμα

0
Τούμπα
Τούμπα

Οι εξελίξεις στο αυριανό παιχνίδι θα οριστούν από τα αυριανά αποτελέσματα για τον κορονοϊό, γι’ αυτό το λόγο οι ομάδες κάνουν κανονικά την προετοιμασία που επιβάλλει το πρόγραμμά τους. Ο ΠΑΟΚ έκανε κανονικά προπόνηση πριν λίγη ώρα και ο Παναιτωλικός έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών εξετάσεων που ανακοινώνονται αύριο, κάποια στιγμή πριν τον αγώνα. Γι’ αυτό το λόγο οι δύο ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει αποστολές, με εξαίρεση την καθιερωμένη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την προπόνηση που έκανε λόγο για την απουσία των Ακπομ και Ελ Καντουρί.

Τα πρωτόκολλα άλλαξαν τη Δευτέρα με ΔΣ της διοργάνωσης, μετά τη μαζική ακύρωση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Τα νέα μέτρα εξαλείφουν τις περιπτώσεις που μπορούσε να γίνει αγώνας με προπονητές και τερματοφύλακες απόντες.

Για να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας θα πρέπει να ισχύουν τα εξής τρία πράγματα: Πρώτον να βρεθούν λιγότερο από έξι (6) ποδοσφαιριστές θετικοί και ο προπονητής, δεύτερον να μην βρεθούν θετικοί οι δύο (2) τερματοφύλακες και τέλος να επιστρέφει η ομάδα τουλάχιστον τρεις (3) μέρες πριν τον επόμενο αγώνα στις προπονήσεις, μετά την παύση προπονήσεων που γίνεται λόγω αυξημένων κρουσμάτων.

Όσο αναφορά τον αγώνα, διαιτητές είναι οι Ζαμπάλας με βοηθούς τους Χασάν και Καραγκιοζόπουλο, τέταρτος ο Τσακαλίδης και στην ηλεκτρονική εποπτεία οι Διαμαντόπουλος και Μπαλτάς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε σχετικά δύσκολες συνθήκες. Η θερμοκρασία αναμένεται να είναι στους 3 βαθμούς Κελσίου το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα έχει βοριάδες τριών έως τεσσάρων (3-4) μποφόρ, αλλά με καθαρό ουρανό.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια