Αρχική Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ποιοι Είμαστε

Η σελίδα «Titormos.gr» είναι μελός της εταιρείας Ακροβόλος Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα Σχετικά.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

Σχόλια

Για την ανάρτηση σχολίων απαιτείται όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία δεν επιβεβαιώνονται εάν είναι αληθή. Για την αφαίρεση σχολίων από το χρήστη αρκεί ένα αίτημα στο admin @ titormos.gr . Τα σχόλια δεν αποστέλονται σε άλλες υπηρεσίες/χώρες για την επεξεργασία τους.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

Σε κάθε επικοινωνία σας με το admin @ titormos.gr απ’ ευθείας, ή μέσω της σελίδας επικοινωνίας, δε συλλέγονται πληροφορίες, ούτε επεξεργάζονται με βάση το δηλωθέν όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το περιεχόμενο.

Παράμετροι Επιλογών Χρήστη

Στη σελίδα «Titormos.gr» δε χρησιμοποιείται λογισμικό κατασκοπίας χρηστών, π.χ. Google Analytics. Χρησιμοποιείται το λογισμικό Matomo, το οποίο συλλέγει πληροφορίες για κάθε επισκέπτη ανώνυμα, χωρίς να καταγράφεται το αναγνωριστικό συσκευής, όνομα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ιστορικό επίσκεψης, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι διαθέσιμη από το πρόγραμμα περιήγησης του αναγνώστη.

Η αναφορά που εξάγεται από το Matomo περιέχει στο τέλος κάθε ημέρας τον αριθμό των επισκέψεων, τη χώρα προέλευσης του κάθε αναγνώστη και το χρόνο ανάγνωσης της σελίδας. Δεν διατηρούνται στοιχεία διεύθυνσης πρωτοκόλλου διαδίκτυου, ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωριστικό.

Ενσωματωμένο Περιεχόμενο

Σε ορισμένες σελίδες του «Titormos.gr» φιλοξενείται περιεχόμενο από άλλες σελίδες, π.χ. slgr.gr, odysee.com, youtube.com, novasports.gr, κτλ. Η συμπεριφορά των πλαισίων που φορτώνουν ξένο περιεχόμενο εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης του αναγνώστη.

Πόσο Χρόνο Αποθηκεύονται τα Δεδομένα

Σε κάθε επικοινωνία ή σχόλιο με το «Titormos.gr» τα δεδομένα δε διαγράφονται. Για τα σχόλια μπορεί να αιτηθεί ο συγγραφέας του σχολίου την αφαίρεση μέρους ή όλων των σχολίων με βάση τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το όνομα με τα οποία έχει αποσταλεί το σχόλιο. 

Που στέλνουμε τα Δεδομένα σας

Πουθενά. Όλες οι υπηρεσίες του «Titormos.gr» είναι στην Ελλάδα, σε ιδιόκτητες υποδομές.