Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Φιλική ήττα με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλική ήττα με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

0
ΠΑΣ-Παναιτωλκός Ενδεκάδες
ΠΑΣ-Παναιτωλκός Ενδεκάδες

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός τα βρήκε δύσκολα μετά το 25′, ενώ δέχθηκε και ένα τέρμα από τον Κρίζμαν, όπως περιγράψαμε και στο άρθρο εδώ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έκανε αρκετές αλλαγές και η ενδεκάδα θα διαμορφωθεί ως εξής: τερματοφύλακας ο Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος δεξιά στην άμυνα, Πήλιος αριστερό, Ζώγκος και Γώγος κεντρικοί αμυντικοί, Λιάσος και Καρτάλης οι αμυντικοί μέσοι, Ελευθεριάδης αριστερά στο άκρο της επίθεσης, Λώλης δεξιά, Γροσδάνης πίσω από τον Παμλίδη.

Ο Παναιτωλικός είχε μοναδικές αλλαγές τους Μιμίτο και Μπαΐροβιτς στη θέση των Ντάλσιο και Ντίαζ με την ενδεκάδα να διαμορφώνεται ως εξής: Γιαννακόπουλος Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Μπάλμπι, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Λουσέρο, Καββαδίας, Σανιά, Φυτόπουλος, Ρομάν

Στο 56′, και ενώ ο ΠΑΣ συνέχιζε να είναι πιο επιθετικός, κέρδισε πέναλτι ο Πήλιος, το οποίο το εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης, αλλά ο Γιαννακόπουλος απέτρεψε το 2-0.

από το https://super-fm.gr/

Στο 64′ ο Μπακαδήμας μπήκε στη θέση του Μαλή για τον Παναιτωλικό και στο 71 ο Ταχάρ στη θέση του Φυτώπουλου, ενώ στο 70′ ο Πίτου Γκαρσία έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον ΠΑΣ στη θέση του Γροσδάνη.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο ημίχρονο έγινε με το Ντουάρτε, ο οποίος έκανε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή του ΠΑΣ χωρίς να βρίσκεται κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 76′ ο Τσιγγάρα μπήκε στη θέση του Λουσέρο και για τον ΠΑΣ ο Παπαδόπουλος στη θέση του Λώλη. Στο 77 μπήκαν οι Θεοδωρόπουλος, Μπελεβώνης και Κωνσταντόπουλος στη θέση των Γιαννακόπουλο Μπάλμπι και Γιοβάνοβιτς.

Ο ΠΑΣ συνέχισε τις ευκαρίες, όπως στο 77′ με τον Παμλίδη να χάνει καλή ευκαιρία για τέρμα, ενώ στο 81′ ο Ελευθεριάδης έκανε ένα δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή και αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Παμλίδη, που από απόσταση αναπνοής, έκανε το 2-0 για τον ΠΑΣ.

από το https://super-fm.gr/

Στο 84′ χάνει άλλη μία καλή ευκαιρία ο ΠΑΣ με τον Παπαδόπουλο να χάνει για λίγο τη μπάλα, μετά από τη σέντρα του Πήλιου.

Τελευταία αλλαγή για τον Παναιτωλικό είναι ο Σκώνδρας στη θέση του Ρομάν.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τον Παναιτωλικό να χάνει με 2-0, κάνοντας λίγες ευκαιρίες και δέχοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για