Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ακυρώθηκε το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ακυρώθηκε το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, Φιλικό
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, Φιλικό

Δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη η ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Αγρίνιο, καθώς ο Παναιτωλικός έχει ιδιαίτερα πιεστικό πρόγραμμα το ερχόμενο σαββατοκύριακο και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί.

Ήταν εξάλλου αδύνατο να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα σε δύο μέρες, να ταξιδέψει για το ένα από αυτά στην τρίπολη και να είναι σε ρυθμούς πρωταθλήματος για το δύσκολο αγώνα μέσα στην Τούμπα.

Μετά τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ

Τα φιλικά παιχνίδια έχουν το σκοπό τους και ο στόχος είναι περισσότερο ο πειραματισμός, παρά η νίκη. Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναιτωλικός τελειώνει και την προετοιμασία του.

Από πλευράς διοργάνωσης, η γενική γραμματεία αθλητισμού με όλους τους παρατρεχάμενους προβαίνουν σε αλλαγές σε ότι αφορά τις μετακινήσεις οπαδών, την αστυνόμευση των γηπέδων και την εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου, με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται στις 19 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε για τις πρώτες αγωνιστικές με τις ώρες διεξαγωγής όλων των αγώνων. Την αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει η Λαμία, φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό στις 19:00 (24/08), ενώ μία ώρα μετά ο Παναιτωλικός φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για