Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ελεύθερος ο Παρράς, Στη Λεμεσό ο Μάζουρεκ

Ελεύθερος ο Παρράς, Στη Λεμεσό ο Μάζουρεκ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Μάζουρεκ
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Μάζουρεκ

Ξεκίνησαν ήδη οι ανακατατάξεις στον Παναιτωλικό, καθώς η ομάδα θέλει ανακατασκευή από το μηδέν μετά από δύο χρονιές μόνιμης κατοικίας στον πάτο της βαθμολογίας.

Η πρώτη αναχώρηση έγινε εχθές με παθητικό τρόπο. Ο Αλέξανδρος Παρράς δεν ανανέωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, και αποχώρησε από την ομάδα ως ελεύθερος. Με τον Αλέξανδρο είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με τη διοίκηση, η οποία βλέποντας την αγωνιστική κατάστασή του και το συμβόλαιό του που έληγε σε ένα χρόνο, θέλησαν να τον δέσουν στο Αγρίνιο, ενώ οι φήμες ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον παίχτη.

Η σούπα χάλασε όταν η πλευρά του παίχτη θέλησε να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο αντί το Καλοκαίρι του 2020 που ήθελε η ομάδα, το Χειμώνα του 2021. Από εκείνη τη στιγμή, δηλαδή μερικές μέρες πριν η ομάδα μεταβεί τον Αύγουστο στο Καρπενήσι για την προετοιμασία, ο Παρράς πέρασε άτυπα στους μικρούς και έκανε προετοιμασία μαζί τους. Ο Παναιτωλικός απέκτησε τους Περέιρα και Βάντερσον στα αριστερά και έβγαλε τη χρονιά χωρίς τον Παρρά.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάζουρεκ ήρθε για βασικός και τελείωσε ως εφεδρικός. Ούτε ο Χάβος, αλλά ούτε ο Δέλλας κατάφεραν να τον μεταμορφώσουν, ο ίδιος έμεινε σε ρηχά νερά και μετά από αρκετές εμφανίσεις έμεινε στον πάγκο, ειδικά μετά και τους μικροτραυματισμούς που είχε πριν το Πάσχα.

Από σήμερα έγινε κάτοικος της Κύπρου και για λογιαριασμό της ΑΕ Λεμεσού θα παίζει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι δύο αυτές αποχωρήσεις, ή πιο ορθά λήξεις συμβολαίων είναι μόνο η αρχή για το φετινό Παναιτωλικό, ο οποίος έχει μεγάλο αριθμό παιχτών που λήγει το συμβόλαιό τους τώρα το Καλοκαίρι. Με τα απομεινάρια του σχεδιασμού επί Κάστρο που κλείνουν δύο χρόνια και μετρούν μέρες για την ανανέωσή τους ή την αποχώρησή τους, αλλά και με τις μεταγραφές για τις τρύπες που προσπάθησε να βουλώσει η ομάδα με τις προσθήκες του χειμώνα θα έχουμε να ασχοληθούμε πρώτα αυτές τις μέρες πριν πέσουν τα νέα ονόματα στο τραπέζι.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια