Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον Παναιτωλικό

Τέλος ο Τραϊανός Δέλλας από τον Παναιτωλικό

Παναιτωλικός - Άρης: Τραϊανός Δέλλας
Παναιτωλικός - Άρης: Τραϊανός Δέλλας

Δεν υπάρχουν και πολλά για να γραφτούν για τη σημερινή είδηση. Ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την ομάδα. Είναι πολλά τα πρόσωπα που αναμένεται να αλλάξουν στη φετινή ομάδα, αλλά ένας νέος προπονητής θα κάνει τη νέα χρονιά να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα σκαρφιστεί το τμήμα ανίχνευσης της ομάδας φέτος για προπονητή. Μετά από τον Πόντες και τον Κάστρο, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Σίγουρα οι δηλώσεις περί «τριετούς σχεδιασμού» μας δείχνουν ότι σχεδιασμός δεν υπάρχει στον Παναιτωλικό ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα. Στο Δοκίμι αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα και τους παίχτες τους αγοράζουν σαν καραμέλες.

Ο μόνος στόχος που κυνηγάει ο μπάρμπα Φώτης είναι τα εκατομμύρια της νέας χρονιάς, δι’ αυτό και η όψιμη διακοπή της παραθέρισής του, καθώς είναι Πολλά τα Λεφτά Φώτη.

Δυστυχώς, με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ο Παναιτωλικός ακόμα και σε Έλληνα προπονητή να πάει, δεν έχει και πολλές επιλογές, πέραν των γνωστών γυρολόγων που λένε σε όλους «ναι». Ο Δέλλας μπορεί να μην έβγαλε μάτια στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, αλλά πάνε τρία χρόνια από την πρώτη του θητεία στο Αγρίνιο, η οποία συνέπεσε να είναι και η τελευταία χρονιά που ο Παναιτωλικός έπαιζε μπάλα και έθετε στόχους.

Θυμίζουμε ότι ο Δέλλας αρνήθηκε να δουλέψει με άλλη ομάδα στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο περιόδων που δούλεψε στον Παναιτωλικό, παρόλο που έπεσαν στα χέρια του και προτάσεις από το εξωτερικό. Κάτι πρέπει να έχει το Αγρίνιο, γι’ αυτό ίσως τον ξαναδούμε στο κίτρινο, το μπλέ…

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια