Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αποστολές

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αποστολές

0
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Παναιτωλικού

Συνεχίζεται και πάλι το πρωτάθλημα, μετά τη μικρή διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Η διακοπή υποτίθεται ότι θα βοηθούσε ομάδες με πολλούς τραυματισμούς, όπως ο Παναιτωλικός, να ανακάμψουν κάπως μέχρι την επόμενη αγωνιστική, αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί των παιχτών του Παναιτωλικού είναι πολλοί και σοβαροί. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν καταφέρνει να κατεβάσει ούτε 20άδα για τον αυριανό, 21/11 17:15, αγώνα και μερικοί από τους παίχτες κλήθηκαν μόνο και μόνο για τη συμμετοχή, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για να παίξουν. Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει προβλήματα, καθώς δημιουργούνται κενά στην άμυνα με τις απουσίες, αλλά οι απουσίες δε συγκρίνονται με αυτές του Παναιτωλικού.

Αποστολή Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου θα αναγκαστεί να ανακατέψει πολύ την τράπουλα ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο και να κερδίσει κάτι από τον «τελικό» της 10ης αγωνιστικής, ώστε η ομάδα να παραμείνει στη 13η θέση της κατάταξης. Η δουλειά του δε θα είναι εύκολη στον αυριανό αγώνα, καθώς η ομάδα έχει 17 έτοιμους παίχτες για τον αυριανό αγώνα, ενώ μπήκαν άλλοι δύο καταχρηστικά στην αποστολή. Οι δύο αυτοί παίχτες είναι οι Μεντόζα και Αντούνες και όπως αναλύθηκε και στο άρθρο Αποδεκατισμένος με τον Απόλλωνα, Άρχισε τις Εκπτώσεις ο Μπαρμπα-Φώτης, οι δύο τους θα επέστρεφαν αρχές και μέσα Δεκέμβρη. Τι άλλαξε; Τίποτα. Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι δε μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα με 17 παίχτες που σχεδόν οι μισοί από αυτούς κινούνται από 0 έως 90 λεπτά συμμετοχής στα τελευταία 5 παιχνίδια και έτσι επιστρατεύει δύο παίχτες που ίσως χρησιμοποιήσει σε πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Από την αποστολή έκπληξη κάνει η απουσία του Βέργου και του Τσιγγάρα, οι οποίοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ τους απόντες συμπληρώνουν οι Βαρόνε, Λιάβας, Ντίαζ, Βργκοτς και Μπαρμπόζα.

Για την αποστολή επιλέχθηκαν οι εξής παίχτες: Ροντρίγκεζ, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόζα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, η οικογένεια Μπελεβώνη, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Μεντόζα, Μπακαδήμας και ο Μαλής.

Αποστολή Απόλλωνα Σμύρνης

Πιο εύκολα είναι τα πράγματα για τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος έχασε το Βέρχουλστ μέσα στην εβδομάδα λόγω προβλήματος στη μέση, αλλά η επιστροφή των Σλίβκα και Τσιλούλη είναι σημαντική για τον αυριανό αγώνα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει απουσίες κυρίως στην άμυνα, αυτές των Ντομίνγκεζ, Λισγάρα και Ράιλι (και του τερματοφύλακα Βέρχουλστ), αλλά στο κέντρο και στην επίθεση ο Απόλλωνας είναι πλήρης.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους: Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκης, Αλβες, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Σλίβκα, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια