Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Ενδεκάδα
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Ενδεκάδα

Όλα για όλα τα παίζει ο Γιάννης Αναστασίου στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ξεκινά σε λιγότερο από 45 λεπτά, 21/11 17:15, στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς και έτσι ο Αναστασίου βάζει στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν μερικές εβδομάδες αποθεραπεία ακόμα. Ο Φέστα από την άλλη πλευρά αφήνει έξω το Σλίβκα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, αλλά ο Τσιλούλης που επέστρεψε και αυτός από τραυματισμό, παίρνει θέση στην επίθεση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως επέλεξε το 4-2-3-1 για το σημερινό αγώνα, δεδομένης και τη αποστολής. Οι εκπλήξεις στην ενδεκάδα είναι ο Μπαρμπόζα, ο οποίος μπαίνει μετά από πολλές εβδομάδες αποχής στο πρωτάθλημα, ο Αντούνες, που ήταν ένας εκ των τραυματισμένων μέχρι εχθές και τέλος η επιλογή του Αποστολάκη στη θέση του Λούι. Στην αιχμή της επίθεσης παίζει ο Καρέλης, ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για την ομάδα.

Στο τέρμα ξεκινά ο Μελίσσας, στο κέντρο της άμυνας παίζουν οι Κορνέλιους και Μαλής, στα αριστερά αυτής ο Χουχούμης και στα δεξιά ο Αποστολάκης.

Στο κέντρο ο Αντούνες παίζει πλέον στη φυσική του θέση και πιο μπροστά του έχει το Φλόρες.

Στην επίθεση η τριαδά πίσω από το μοναδικό προωθημένο Καρέλη είναι η: Ντουάρτε στα αριστερά, Μόρσεϊ στα δεξιά και ο Μπαρμπόζα στο κέντρο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Ροντρίγκεζ, Λούι, Περέιρα, η οικογένεια Μπελεβώνη, Μεντόζα, Φυτόπουλος και ο Μπακαδήμας.

Ενδεκάδα Απόλλωνα Σμύρνης

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο τέρμα είναι ο Κότσαρης, Μπαξεβανίδης Ντεντάκης (δεξιά) Τουτουαρίμα (αριστερά) και Άλβες στην άμυνα. Στο κέντρο παίζουν οι Φάμπρι ως ανασταλτικός και ο Φατιόν μπροστά του. Στην επίθεση ο Τσιλούλης είναι στα αριστερά, ο Μαρτίνεζ στον άξονα, ο Παμλίδης στα δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για τον Απόλλωνα είναι οι: Κυρίτσης, Βίτλης, Σλίβκα, Παπαγεωργίου, Μάτεϊ, Κραγιόπουλος, Σαχλί, Φαν Λα Πάρα και ο Ντάουντα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια