Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αποδεκατισμένος με τον Απόλλωνα, Άρχισε τις Εκπτώσεις ο Μπαρμπα-Φώτης

Αποδεκατισμένος με τον Απόλλωνα, Άρχισε τις Εκπτώσεις ο Μπαρμπα-Φώτης

Παναιτωλικός - Μπενφίκα
Παναιτωλικός - Μπενφίκα

«Τι έχουν τα έρμα και κολλάνε», αναρωτιέται κανείς με αυτά που γίνονται στον Παναιτωλικό. Εκεί που βλέπεις τα κρούσματα και ανεβαίνουν, αντί η ομάδα να προστατεύσει το κεφάλαιό της, εν όψει του «τελικού» κατά τον Αναστασίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκάνε δύο κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα τα οποία ίσως στοιχίσουν ακριβά.

Τα προβλήματα όμως δε σταματούν εκεί. Στην προηγούμενη αγωνιστική βγήκε με το ζόρι η 20άδα και εάν τα βάλουμε κάτω και μετρήσουμε τα κάστανα, δε θα βγει ούτε 20άδα για την Κυριακή.

Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές με κορονοϊό, Βαρόνε εκτός για όλη τη χρονιά, Λιάβας από Γενάρη, Ντίαζ από μέσα Δεκέμβρη, Αντούνες το ίδιο λόγω θλάσης, Βργκοτς το ίδιο λόγω θλάσης, Μεντόζα από αρχές Δεκέμβρη λόγω θλάσης και ίσως μείνει εκτός ο Μαλής και ο Μπαρμπόζα. Χωρίς πληροφορίες είμαστε για τη θλάση του Μόρσεϊ.

Στη χειρότερη περίπτωση ο Παναιτωλικός θα παίξει με 11 απουσίες, στην καλύτερη με 8. Τα μόνα ευχάριστα νέα είναι πως οι Φλόρες και Κορνέλιους κάθισαν στον πάγκο στο για το δεύτερο παιχνίδι των εθνικών ομάδων Καναδά και Ονδούρα, οπότε θα είναι ξεκούραστοι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκπτώσεις στα Εισιτήρια

Η ανάγκη για βαθμούς άλλαξε τα μυαλά στη διοίκηση του Παναιτωλικού καθώς έγιναν εκπτώσεις στα εισιτήρια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανακοίνωση των οργανωμένων θύρα 6 για την επιστροφή τους στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια είναι πλέον 12 ευρώ για την 1 και 2, 10 ευρώ για την 4Α, 8 ευρώ για την 4 και 6 ευρώ για το πέταλο (6 και 7). Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπάρχει προϋπόθεση παρακολούθησης του προηγούμενου αγώνα, όπως ίσχυσε σε κάποια παιχνίδια.

Οι οργανωμένοι της θύρας 6 επιστρέφουν και με ανακοίνωση καλούν τον κόσμο στο σύνδεσμο Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20:30. Η παρουσία τους στο γήπεδο θα γίνει στη θύρα 4.

Ίσως οι εκπτωτικές τιμές θα πρέπει να μείνουν έτσι για όλη τη χρονιά, ανεξαρτήτως αγώνα και χωρίς περιορισμούς για όλη τη χρονιά. Ο Παναιτωλικός έχει ανάγκη τον κόσμο του και ο κόσμος έχει ανάγκη τον Παναιτωλικό, όχι τη Nova, ούτε την Cosmote.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια