Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Σκιαδάς στον Παναγρινιακό, Καββαδίας στην Καλλιθέα

Σκιαδάς στον Παναγρινιακό, Καββαδίας στην Καλλιθέα

Βασίλης Σκιαδάς - Παναγρινιακός
Βασίλης Σκιαδάς - Παναγρινιακός

Σε δύο δανεισμούς προχώρησε ο Παναιτωλικός αυτές τις μέρες. Ο Αλέξανδρος Καββαδίας και ο Βασίλης Σκιαδάς, οι οποίοι έγιναν επαγγελματίες το 2019 και το 2020 αντίστοιχα, παραχωρήθηκαν στην Καλλιθέα και στον Παναγρινιακό.

Ο Καββαδίας μάλιστα έπιασε δουλειά κιόλας από την πρώτη αγωνιστική που βρέθηκε στην Καλλιθέα και πήρε μέρος στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Ιάλυσο στη Ρόδο. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας (Football league) του νότιου ομίλου.

Για το Σκιαδά ο Παναγρινιακός, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική (μία κατηγορία κάτω από τη Football League), έβγαλε ανακοίνωση για το δανεισμό του από τον Παναιτωλικό, ο οποίος δανεισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ανέφερε τα εξής:

Ανακοίνωση Παναγρινιακού:

Ανακοίνωση μεταγραφής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Σκιαδά με τη μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό.
Ο Βασίλης Σκιαδάς είναι γεννημένος στις 25 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Ξανθόπουλο και φέτος ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού.
Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και για τη συνεργασία που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα.
Καλωσορίζουμε το Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια