Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Οι προτάσεις του Παναιτωλικού για την ανάπλαση του γηπέδου

Οι προτάσεις του Παναιτωλικού για την ανάπλαση του γηπέδου

0
Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός κατέθεσε την πρότασή του για την ανάπλαση του γηπέδου, του περιβάλλοντα χώρου αλλά και των υποδομών του στο Δοκίμι σε ένα έγγραφο που παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις αλλαγές.

Το έγγραφο μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα του Παναιτωλικού, παρουσίαση, ή σε μία πιο ευανάγνωστη έκδοση που σας παρέχουμε εμείς εδώ.

Επιγραμματικά για το γήπεδο αναφέρει:

  • Πεζοδρόμηση της οδού Νικηταρά, πίσω από το πέταλο
  • Μεταφορά του 19ου νηπιαγωγείου
  • Δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο
  • Λειτουργικές και αισθητικές μικροεπεμβάσεις στους πλευρικούς δρόμους και στον υπάρχοντα πεζόδρομο

Στο κομμάτι του προπονητικού κέντρου ο Παναιτωλικός θέλει να επενδύσει περισσότερο στα φυτώρια της ομάδας, ανεβάζοντας το ποσοστό των γηγενών παιχτών της ομάδας στο 50%. Επίσης, σε συνδιασμό με την παραχώρηση 20 στρεμμάτων δημόσιας έκτασης, να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, με κλειστό γυμναστήριο, ένα ακόμα γήπεδο που θα παρέχεται στις τοπικές ομάδες, π.χ. Απ. Δοκιμίου, με κερκίδες χωρητικότητας 500 ατόμων και αποδυτήρια μεταξύ των 2 γηπέδων προπονήσεων και του νέου γηπέδου.

Τέλος, Ο Παναιτωλικός στοχεύει στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου που οδηγεί στο Emileon, με διαπλάτυνση του δρόμου, βελτίωση του οδοστρώματος και της οδικής σήμανσης, για την πιο εύκολη και ασφαλή μετάβαση στο προπονητικό κέντρο.

Οι προτάσεις που καταθέτει ο Παναιτωλικός, είναι ενδεικτικές και οι τελικές αλλαγές θα αποφασισθούν μετά από την κατάθεση μελετών από Αρχιτέκτονες.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για