Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ντίαζ ως το 2021, Λουσέρο μέχρι το 2020

Ντίαζ ως το 2021, Λουσέρο μέχρι το 2020

0
Diaz - Lucero
Diaz - Lucero

Με φήμες ανανέωσης ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα. Από εχτές υπήρχαν συζητήσεις στον Παναιτωλικό για τα συμβόλαια κάποιων παιχτών, ενώ εντατικές είναι οι κινήσεις για το νέο προπονητή της ομάδας.

Ανανέωσαν Ντίαζ και Λουσέρο

Ο Χόρχε Ντίαζ θα είναι στο δυναμικό του Παναιτωλικού για τα επόμενα 2 χρόνια, καθώς συμφώνησε με την ομάδα για ανανέωση του συμβολαίου του. Το ίδιο πραγματοποίησε και ο Λουσέρο, ο οποίος θα είναι για άλλη μία χρονιά μαζί μας. Και οι δύο «προσθήκες» για την καινούρια χρονιά είναι αρκετά σημαντικές, ο Ντίαζ με τον αρκετά ενεργητικό του παιχνίδι στην επίθεση του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη που εκπνέει το παιχνίδι του Λουσέρο θα αποτελέσουν έναν πάρα πολύ καλό κορμό για να χτίσει την ενδεκάδα της επόμενης χρονιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Λουσέρο ήρθε ως συμπληρωματικός του Έρικσον και κατέληξε, όχι μόνο να βγάζει τη χρονιά συμμετέχοντας ως βασικός, αλλά να κάνει το ένα παιχνίδι καλύτερο από το άλλο.

Στον αντίποδα, στις αποχωρήσεις από τη φετινή ενδεκάδα προσθέτουμε και το Μανά. Ο Αργεντίνος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό, το οποίο έληγε του χρόνου το καλοκαίρι, και πλέον μένει ελεύθερος.

Προπονητής;

Οργιάζουν τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες 2 εβδομάδες για το θέμα του προπονητή του Παναιτωλικού. Ο λόγος γίνεται για τον προπονητή της μικρής ομάδας της Γκιμαράες κάτω των 23 ετών, τον Luís Manuel Ferreira de Castro. Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι ο «Λουίς» είναι η επικρατέστερη περίπτωση αυτή τη στιγμή για τη θέση του προπονητή στον Παναιτωλικό. Με λίγα λόγια, κανείς δεν ξέρει ακόμα, παρά μόνο οι άνθρωποι του Παναιτωλικού.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για