Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως θα εκμεταλλευτεί τις απουσίες του ΟΦΗ και την έδρα και θα παίξει πλήρη επίθεση στο σημερινό παιχνίδι με το σύστημα να διαμορφώνεται στο 4-4-2 με επιθετικούς τους Βέργο και Καρέλη. Ο Ροντρίγκεζ ξεκινάει από τον πάγκο, μετά και την αλλαγή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας, παρόλο που παίζει συντηρητικά, παρατάσσει την ομάδα με 4-3-3, θέλοντας να πάει χτυπήσει το παιχνίδι νωρίς. Το παιχνίδι ξεκινά σε λίγα λεπτά, στις 16:00 στο Αγρίνιο, με τον καιρό να δείχνει ένα μικρό ψιλόβροχο, το οποίο δε θα επηρεάσει το παιχνίδι.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Λόγω της απουσίας του Ντίαζ, αλλά και του Χουχούμη, ο Γιάννης Αναστασίου ανακατεύει τα χαρτιά του, περνάει δύο επιθετικούς, με τον Καρέλη να έχει και πιο οργανωτικό ρόλο, ενώ όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Αντούνες επιστρατεύεται για να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Μελίσσας επιστρέφει ξεκινά ως βασικός στο τέρμα, κάτι που δείχνει πως οι ισορροπίες άλλαξαν υπέρ του μετά και την αλλαγή του Ροντρίγκεζ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, Μελίσσας κάτω από τα δοκάρια, Μαλής και Βργκοτς στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Αντούνες και δεξιά ο Λούι. Στο κέντρο ο Βαρόνε παίζει ως ανασταλτικός και ο Τσιγγάρας είναι μπροστά του. Δεξιά στην επίθεση παίζει ο Ντουάρτε, αριστερά ο Μόρσεϊ και στην επίθεση οι Καρέλης, Βέργος, με το Βέργο να βρίσκεται πιο μπροστά.

Οι αλλαγές για τον Παναιτωλικό είναι οι: Ροντρίγκεζ, Κορνέλιους, Φλόρες, Μπελεβώνης Στάθης και Χρήστος, Φυτόπουλος, Αποστολάκης, Ζεστέντ και ο Μπακαδήμας.

Ενδεκάδα ΟΦΗ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα ΟΦΗ
Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδα ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται πως προτιμά το 4-3-3 για το σημερινό παιχνίδι. Ο Επασί βρίσκεται στο τέρμα και η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Πασαλίδη, Βούρο και Μαρινάκη και Μπαλογιάννη. Στο κέντρο παίζουν οι Νέιρα, Γκαγέγκος και Μεγιάδο με το Νέιρα να αναλαμβάνει το οργανωτικό παιχνίδι και στην επίθεση βρίσκονται οι Τοράλ δεξιά και Λάμπρου στα αριστερά, ενώ μοναδικός προωθημένος είναι ο Φαν Ντάινεν.

Για τον ΟΦΗ στον πάγκο βρίσκονται οι: Σηφάκης, Σωτηρίου, Σελίμοβιτς, Ναμπί, Καμάου, Ντούρμισαϊ, Γιαννούλης, Καστάινιος και ο Κοροβέσης.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια