Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 2 ΟΦΗ: Έχασε από τα Δεύτερα

Παναιτωλικός 1 – 2 ΟΦΗ: Έχασε από τα Δεύτερα

Παναιτωλικός 1 – 0 ΟΦΗ: Καρέλης 7'
Παναιτωλικός 1 – 0 ΟΦΗ: Καρέλης 7'

Ο Παναιτωλικός έχασε από τον ΟΦΗ των προβλημάτων και των πολλών απουσιών. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά ο ΟΦΗ ήταν διαβασμένος, δεν άφησε το παιχνίδι να αποκτήσει το ρυθμό που ήθελε ο Παναιτωλικός και χτύπησε σε ανύποπτες στιγμές για να κάνει το 1-2.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Παναιτωλικός με το τέρμα του Καρέλη στο έβδομο λεπτό, το οποίο ξεκίνησε από την καλή ενέργεια του Λούι από τα αριστερά, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και έκανε το γέμισμα στο κεφάλι του Καρέλη. Η ισορροπία στο παιχνίδι ήρθε δέκα λεπτά αργότερα μετά από την πλαγιοκόπηση του Λάμπρου από τα δεξιά, το χαμηλό γέμισμα δίπλα από το δοκάρι και τη λάθος εκτίμηση του Μαλή, ο οποίος έβαλε το πόδι του για να κόψει τη μπάλα, αλλά τελικά την έστειλε στα δίχτυα.

Παρόλο που προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά και μετά την ισοφάριση. Οι παίχτες του Νίκου Νιόπλια μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο παιχνίδι, κατάφεραν να κρατήσουν το κέντρο. Στον επιθετικό τομέα ο ΟΦΗ δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να δείξει, καθώς είχε μηδέν ευκαιρίες εντός εστίας.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε πολλά νεύρα τα οποία πολλαπλασιάστηκαν στο δεύτερο.

Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει από το πρώτο λεπτό, ώστε να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και κατάφερε να ροκανίσει την κατοχή, από το 40-60, σχεδόν στο 50-50.

Στο 51′ ο Μόρσεϊ έκανε την κίνηση με τη μπάλα μέσα στην περιοχή ώστε να πάρει καλύτερη θέση για να απειλήσει τον Επασί, δέχεται όμως κλωτσιά χαμηλά στο πόδι, χάνει την ισορροπία του, προσπαθεί να επανέλθει και να απειλήσει, αλλά η δεύτερη προσπάθεια που κάνει διώχνει τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετά από τη εξέταση και στο VAR, ο διαιτητής δίνει ελεύθερο, παρόλο που φαίνεται καθαρά η παράβαση στο Μόρσεϊ.

Αυτό που δεν κατάφερε να κερδίσει ο Μόρσεϊ, το κατάφερε ο Νέιρα. Ο ΟΦΗ ήταν στην επίθεση εκτελώντας κόρνερ. Η μπάλα βγήκε από την περιοχή, εκεί που ήταν ο Νέιρα, αυτός έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρέλη και μετά από επιβεβαίωση της παράβασης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νέιρα και έκανε το 2-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Από το σημείο αυτό και μετά ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα. Οι αλλαγές του ήταν στο κέντρο και στην επίθεση κυρίως, δίνοντας λεπτά συμμετοχής στο Ζεστέντ, στο Μπελεβώνη και στο Φλόρες. Τα σχέδια του Αναστασίου δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς οι Κρητικοί βρίσκονταν περισσότερο χρόνο στο έδαφος, απ’ ότι όρθιοι. Ο ΟΦΗ έφτασε δύο φορές κοντά στο 1-3 με το δοκάρι του Ντούρμισαϊ και το δυνατό σουτ του Νέιρα.

Ο τέταρτος διαιτητής έδειξε εφτά λεπτά καθυστερήσεων, όμως με το ζόρι παίχτηκαν δύο, λόγω των καθυστερήσεων και των τραυματισμών.

Η στατιστική κάρτα του αγώνα δείχνει πως ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε κατά κράτος τον Παναιτωλικό, καθώς οι 12 τελικές των Κρητικών έγιναν σχεδόν όλες στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και οι 5 εντός εστίας. Οι τελικές για τις δύο ομάδες είναι 11-12 και 3-5 εντός εστίας. Η κατοχή της μπάλας είναι 51-49, που δείχνει πως ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο όσο αναφορά την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει ουσιαστικές ευκαιρίες.

Πρώτο Ημίχρονο

7′ 1-0 για τον Παναιτωλικό. Ο Λούι ανεβαίνει με τη μπάλα από τα αριστερά, κάνει το γέμισμα στην περιοχή του Επασί, ο Καρέλης παίρνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

12′ Ο Λούι βγάζει υποδειγματικό γέμισμα στα πόδια του Καρέλη προσπαθώντας να πιάσει την άμυνα του ΟΦΗ στον ύπνο, ο Καρέλης κατεβάζει τη μπάλα και με ένα δυνατό σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Επασί, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο εκτός εστίας στην αντίθετη γωνία του ΟΦΗ.

17′ 1-1 για τον ΟΦΗ από το Μαλή. Ο Λάμπρου μπήκε από τα δεξιά, ο Λούι και ο Βργκοτς δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, ο Λάμπρου κάνει το γέμισμα παράλληλα, ο Μαλής βάζει το πόδι για να σταματήσει τη μπάλα, αυτή βρίσκει στο καλάμι του και καταλήγει στα δίχτυα, χωρίς ο Μελίσσας να μπορεί να αντιδράσει.

20′ Βγαίνει στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός με το Βέργο, ο οποίος παρά τα τραβήγματα μένει όρθιος, τελικά πέφτει μετά από την παρεμβολή και δεύτερου παίχτη του ΟΦΗ, ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

20′ 34-66 η κατοχή στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.

21′ Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το Ντουάρτε να βγάζει κάθετη στον Καρέλη, αυτός κάνει στο δυνατό σουτ και αυτό καταλήγει κόρνερ μετά από την παρέμβαση του Επασί.

22′ Κίτρινη κάρτα στο Νέιρα για επικίνδυνη προβολή στο Ντουάρτε.

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ από τα δεξιά, ο Λάμπρου έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Μελίσσα, ο Νέιρα βρέθηκε εκεί, έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας για λίγο.

36′ Φάουλ του Βαρόνε στο Μεγιάδο λίγο έξω από την περιοχή, φέρνει πολύ κόσμο στην άμυνα του Μελίσσα. Εκτελεί ο Γκαγιέγκος στο αριστερό δοκάρι του Μελίσσα, ο Μελίσσας πετάχτηκε και έδιωξε τη μπάλα.

40′ Φάουλ του Τσιγγάρα πάνω στον Τοράλ και έτσι δημιουργείται άλλη μία στημένη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Γκαγιέγκος εκτέλεσε με γέμισμα, η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ.

45′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

45’+1 Τέλος ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

49′ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον ΟΦΗ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Εκτελεί ο Νέιρα, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και απομακρύνεται ο κίνδυνος.

51′ Ο Μόρσεϊ πήρε τη μπάλα από το Ντουάρτε, προσπαθεί να κάνει το σουτ, αλλά δέχεται μία κλωτσιά και χάνει την ισορροπία του. Μετά από τον ψηφιακό έλεγχο της φάσης, ο διαιτητής δίνει ελεύθερο.

57′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Έξω ο Τοράλ, μέσα ο Καστάνιος.

58′ Καλή φάση για τον ΟΦΗ, ο Καστάνιος πήρε την κάθετη μπάλα, αλλά ο Βργκοτς έβγαλε τη μπάλα κόρνερ. Έλεγχος της φάσης του κόρνερ για χέρι του Καρέλη.

60′ Πέναλτι για τον ΟΦΗ στην επαφή της μπάλας με το χέρι του Καρέλη και κίτρινη κάρτα στον Καρέλη.

61′ 1-2 για τον ΟΦΗ μετά από την εύστοχη εκτέλεση του Νέιρα.

62′ Ετοιμάζει Ζεστέντ και Φλόρες ο Αναστασίου, μετά το προβάδισμα του ΟΦΗ.

63′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Μόρσεϊ και Τσιγγάρας, μέσα Ζεστέντ και Φλόρες αντίστοιχα. Ο Καρέλης περνάει στα αριστερά πλέον.

65′ Κεφαλιά του Βαρόνε μετά από μακρινό γέμισμα από τα αριστερά, ο Επασί με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ.

69′ Κίτρινη κάρτα στον Καστάνιος για επικίνδυνη προβολή.

70′ Αλλαγές για τον ΟΦΗ. Γιαννούλης στη θέση του Βαν Ντούνεν και Ντούρμισαϊ στη θέση του Λάμπρου.

73′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Πασαλίδης φαίνεται πως έχει πρόβλημα και κατ’ ευθείαν ο Σελίμοβιτς σηκώνεται και παίρνει τη θέση του στον αγώνα.

78′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Αποστολάκης, Κορνέλιους και Μπελεβώνης Χρήστος μπαίνουν στις θέσεις των Αντούνες, Καρέλη και Λούι.

80′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ στο σουτ του Ντούρμισαϊ, ο Μελίσσας έκανε λάθος εκτίμηση στην πορεία της μπάλας, την άφησε να περάσει εκτός εστίας, όμως αυτή χτύπησε στο δοκάρι.

84′ Άλλος ένας τραυματισμός στα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Επασί να ζητάει ιατρική βοήθεια.

87′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Νέιρα παίρνει το γύρισμα του Ντούρμισαϊ από τα δεξιά, κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Μελίσσας διώχνει τη μπάλα.

88′ Κίτρινη κάρτα στο Γιαννούλη για επικίνδυνη προβολή. Ο Παναιτωλικός κερδίζει ένα φάουλ 6 μέτρα έξω από την περιοχή του Επασί.

89′ Εκτέλεση του Μπελεβώνη πάνω στο τοίχος, η μπάλα βγαινει πλάγιο.

90′ Εφτά λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+4 Ο Βέργος βγήκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, έκανε το γέμισμα για το Ντουάρτε που ήταν στην απέναντι πλευρά, η μπάλα πήγε πολύ ψηλά και κατέληξε πλάγιο.

90’+7 Τέλος παιχνιδιού.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια