Αρχική Απόψεις Βαρούχας: Αρκεί να κερδάει ο Βάζελος

Βαρούχας: Αρκεί να κερδάει ο Βάζελος

0
Έντγκαρντ Ντάβιτς, 3 κάρτες σε 6 παιχνίδια
Έντγκαρντ Ντάβιτς, 3 κάρτες σε 6 παιχνίδια

Ο Καθηγητής διαιτησίας, όπως το έχει και η παράδοση, μίλησε χθες στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου, sport-fm, το οποίο, για να μην ξεχνάμε και για ποιους μιλάμε, ενίοτε έχει απασχολήσει ανθρώπους που εργάζονταν και ταυτόχρονα στον Παναθηναϊκό, για τις φάσεις των αγώνων της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι δεν ήταν πέναλτι στο “χέρι” του Κολοβέτσιου, καθώς η μπάλα βρίσκει πρώτα στα πλευρά του παίχτη και μετά στο χέρι, άρα ορθώς δεν υποδείχθηκε κάποια παράβαση. Έπειτα, στη φάση με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κάτσε, είπε ότι κακώς δόθηκε η κίτρινη κάρτα, η παράβαση υπάρχει, αλλά όχι για να δοθεί κίτρινη κάρτα.

Από κάτω υπάρχει η παρέμβαση του Βαρούχα στο ραδιόφωνο του sport-fm:

Η μισή αλήθεια, πιάνεται ακόμα για αλήθεια

Για εμάς που είδαμε όλον τον αγώνα και όχι 2 φάσεις(για τη μία εξ αυτών θα μιλήσω πιο κάτω), ας δούμε τι δεν εξηγήθηκε από τον Βαρούχα.

Στο 24ο λεπτό, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που κρατήσαμε πιο κάτω, γίνεται μια κάθετη μπαλιά από τα αριστερά με στόχο το Μπαΐροβιτς. Ο Μπαΐροβιτς αφήνει τη μπάλα για τον προωθημένο Μαρινάκη, ο οποίος κατεβαίνει από πιο δεξιά και συγκλίνει στο κέντρο. Ο Μαρινάκης κάνει το σουτ, ο Διούδης διώχνει τη μπάλα, η οποία πάει προς το μέρος του Μπαΐροβιτς που ακολουθούσε από τα δεξιά.

Ο επόπτης δείχνει ότι ο Μαρινάκης είναι ακάλυπτος υποθέτοντας ότι ο Μπαΐροβιτς του “έσπρωξε” τη μπάλα, ο διαιτητής σφυρίζει, ο Βαρούχας σωπαίνει και στο sport-fm είναι όλοι χαρούμενοι.

Ο Κάτσε έπεσε ΣΚΟΠΙΜΑ

Το τέρας διαιτησίας δε σταμάτησε εδώ. Μας είπε ότι ο Κάτσε έπεσε χωρίς να το θέλει. Όπως θα δείτε και πιο κάτω στο άλλο απόσπασμα που κρατήσαμε, ο κάτσε εφαρμόζει τη μέθοδο Davids, ή η μπάλα ή ο παίχτης. Η μπάλα είχε περάσει, ο αντίπαλος ήταν αρκετά μακρυά, το τράβηγμα θα ήταν πολύ προφανές, άρα σκέφτηκε να πέσει**. Το θέατρο βέβαια στην είσοδο της φυσούνας ήταν για όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου, το οποίο κράτησε και για μισή ώρα.

Και σε αυτή τη φάση οι καθηγητές διαιτησίας δεν είδαν σκοπιμότητα στην τρικλοποδιά του Κάτσε. Αν ο καθηγητής διαιτησίας αναλύσει τις φάσεις έτσι, μην αναρωτιέστε γιατί οι διαιτητές ξεβρακώνονται σε κάθε αγωνιστική.

**Η συγκεκριμένη φάση θυμίζει το ανέκδοτο με μία κοπέλα που έχει καταλάβει ότι είναι κάποιος όμορφος άντρας από πίσω της. Δημιουργείται τι δίλλημα, να σταματήσει να περπατάει, ή να συνεχίσει. Άμα σταματήσει και τον περιμένει θα δείξει ότι είναι εύκολη, άμα συνεχίσει θα το παίξει δύσκολη και πιθανόν να τον χάσει, οπότε επέλεξε να πέσει.

Υ.Γ. τα πολυμέσα που ανεβάζαμε το YouTube, τα οποία δεν εκμεταλλευόμαστε οικονομικά(π.χ. με διαφημίσεις) η ΕΡΤ μας τα κατέβαζε. Προφανώς οι χωριάτες της ΕΡΤ θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη δική μας δουλειά και να βάλουν διαφημίσεις δικές τους(γνωστή και πάγια τακτική στο YouTube), αλλά προτίμησαν να μας έχουν απέναντι, αντί να μας έχουν δίπλα. Το Internet το έχουμε σπουδάσει, δε μπορούν 5 δημοσιοϋπάλληλοι να μας ακουμπήσουν και προφανώς και είμαστε και καλυμμένοι από νομικής πλευράς. Σας ενημερώνουμε ώστε να ξέρετε πώς και γιατί εξαφανίστηκαν κάποια στιγμιότυπά μας από κάποια παλιότερα άρθρα. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι τη στήριξή σας και την προώθηση των άρθρων που πιστεύετε ότι το αξίζουν.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για