Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ξάνθη: Επιστρέφει ο Μοράρ

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Επιστρέφει ο Μοράρ

0
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Αποστολή
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Αποστολή

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη. Η εικοσάδα του Κάστρο δεν έχει εκπλήξεις, με μόλις ένα πρόσωπο καινούργιο για την περίοδο 2019-2020.

Πρώτη του Μοράρ, μέσα ο Κνετ

Ο Μοράρ ήταν άρρωστος στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο έμεινε εκτός απόστολής. Ο Ρουμάνος επιστρέφει και ίσως δούμε νέα διάταξη και πρόσωπα στην αιχμή της επίθεσης με την επιστροφή του.

Από την άλλη πλευρά αρκετά μέσα ενημέρωσης είχαν βγάλει τον Κνετ εκτός αποστολής. Ο Κνετ είχε δηλώσει σε κάποια προσωπική του σελίδα ότι είχε πέτρα στα νεφρά και αυτό έγινε η αφορμή για την είδηση ότι θα λείψει από το παιχνίδι. Μερικά λίτρα νερό αργότερα και από ότι φαίνεται ο Κνετ ξεπέρασε το ουρολογικό του πρόβλημα.

Πιθανόν με απουσίες η Ξάνθη

Προπόνηση Ξάνθης
Προπόνηση Ξάνθης

Η αποστολή της Ξάνθης δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας της Ξάνθης, οι Μαλεζάς και Φασίδης ακολουθούν ξεχωριστά προγράμματα από την υπόλοιπη ομάδα και είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην αποστολή στο Αγρίνιο.

Διαιτητές Αγώνα

Διαιτητής του Σαββατιάτικου αγώνα ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας) – β’ βοηθό τον Βασίλη Καλυβα (ΕΠΣ Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας), διαιτητής VAR ο Ευάγγελος Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας) και διαιτητής AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για