Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Από σήμερα τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Από σήμερα τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

0
Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Η τελευταία φιλική αναμέτρηση για τον Παναιτωλικό θα λάβει μέρος στην Τρίπολη, το Σάββατο 17 Αυγούστου, με ώρα έναρξης στις 19:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται από σήμερα στο κατάστημα Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη) έως και το Σάββατο, στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Τη μέρα του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Η γενική είσοδος έχει ορισθεί στα 5 ευρώ.

Ήττα-Νίκη-Ήττα και Κατασκοπεία

Με δύο ήττες έχει πορευτεί μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός και η τελευταία ήττα προκάλεσε αρκετή δυσαρέσκεια λόγω της κακής εικόνας της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι αγώνες γίνονται με στόχο να δοκιμάσει ο προπονητής διάφορες τεχνικές μέσα στο γήπεδο και την ανταπόκριση των παιχτών σε διάφορες θέσεις ή ρόλους.

Ο Παναιτωλικός κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει την τελευταία προσθήκη στα χαφ με το Σουηδό που αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο και δεν είναι απίθανο να συμμετέχει και στον αγώνα, ενώ περιμένουμε να δούμε μία πιο βασική ενδεκάδα να ξεκινάει στο γήπεδο, εν όψει και του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι παίχτες με περισσότερες πιθανότητες για θέση στην τελική ενδεκάδα δε μπορούν να ξεκινήσουν παλι από τον παγκο, π.χ. Μπαΐροβιτς, Μιμίτο, Ταχάρ, Ντουατε, ή να μην παίξουν καθόλου όπως ο Κνετ. Ο Κάστρο θέλει να θολώσει και τα νερά, καθώς βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση ο Παναιτωλικός από τους ανιχνευτές (σκάουτερ στα ελληνικά) του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ο Αστέρας έχει δύο νέους παίχτες, Σαντόνγια και Μπαράλες, ως μέσο και επιθετικό αντίστοιχα, τους οποίους περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους, αν και ο Μπαράλες είναι γνωστός από τη θητεία του στην Τρίπολη το 2013-2015.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια