Λύθηκε το Συμβόλαιο του Μανθάτη, «Παραμένουν» Καρασαλίδης και Τσότσαλιτς

Γιώργος Μανθάτης

Ένα μήνα μετά το Ξέμειναν στον Παναιτωλικό οι Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Μανθάτης, ήρθε ο Παναιτωλικός να διευθετήσει το συμβόλαιο του ενός εκ των τριών ποδοσφαιριστών της ομάδα, οι οποίοι αντιμετωπίζονται ως ανεπιθύμητοι στην ομάδα. Ο Μανθάτης αποτελεί από σήμερα και επίσημα παρελθόν για την ομάδα, ύστερα από τη συμφωνία που έκανε ο παίχτης με τον Παναιτωλικό. Οι υπόλοιποι δύο της υπόθεσης, Καρασαλίδης και Τσότσαλιτς, παραμένουν στο Αγρίνιο καθώς δε συμβιβάστηκαν με την πρόταση που τους έκανε ο Παναιτωλικός.

Για το Γιώργο Μανθάτη μπορείτε να διαβάσετε στο σύντομο βιογραφικό του Γεώργιος Μανθάτης.

#
24
Όνομα
Γεώργιος Μανθάτης
Εθνικότητα
Ελλάδα
Θέση
Αριστερός Πλάγιος επιθετικός, Δεξιός Πλάγιος επιθετικός
Height
1.74
Weight
74
Προηγούμενες ομάδες
Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα
Birthday
11/05/1997
Age
27

Σύμφωνα πάντως με τον έναν εκ των τριών αυτών ποδοσφαιριστών τον οποίο συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο προ εβδομάδων, δήλωσε ότι απλώς τον ενημέρωσαν να βρει άλλη ομάδα.

Εγχείρηση ο Βαρόνε, Επιστροφές για τον Αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μαχητικός αμυντικός μέσος του Παναιτωλικού, Ιβάν Βαρόνε, εγχειρίστηκε στην Ιταλία στο μηνίσκο και στον πρόσθιο χιαστό και στόχος είναι να επιστρέψει στις αρχές του Καλοκαιριού. Η απουσία του δημιουργεί πονοκέφαλο στο Γιάννη Αναστασίου, καθώς οι επιλογές για τη θέση αυτή είναι περιορισμένες, ενώ ο ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Λιάβας, επιστρέφει το Γενάρη του 2022.

Τη θέση του ανασταλτικού μέσου ίσως βοηθήσει η επιστροφή του Χουχούμη, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και έτσι να απελευθερωθεί ο Αντούνες, ο οποίος έχει ως φυσική θέση τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Μαζί με το Χουχούμη αναμένεται και η επιστροφή του Μπαρμπόζα, οι οποίοι έκαναν εξετάσεις στην αρχή της εβδομάδας και πολύ πιθανόν να επιστρέψουν μαζί.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Γεώργιος Φλώρος: Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Σχετικό Άρθρο