Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ξέμειναν στον Παναιτωλικό οι Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Μανθάτης

Ξέμειναν στον Παναιτωλικό οι Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Μανθάτης

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Καρασαλίδης
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Καρασαλίδης

Στις 17 Σεπτεμβρίου έκλεισε η τελευταία προθεσμία για την μεταγραφή άνεργων ποδοσφαιριστών, αλλά από τις 31 Αυγούστου ο Παναιτωλικός ήταν σίγουρος πως θα είχε στις τάξεις του τρία συμβόλαια, τα οποία ούτε που προσπάθησε να ξεφορτωθεί. Το θέμα που εγείρεται είναι ναι μεν οικονομικό, αλλά η ρίζα του είναι στο πρόβλημα της διαχείρισης προσωπικού.

Δεν έχει σβήσει από τη μνήμη μας η περίπτωση του Κυριακίδη, ο οποίος απλά παραγκωνίστηκε από την ομάδα και έκανε προπονήσεις μόνος του. Η περίπτωση του Αλέξανδρου Παρρά είναι παρόμοια και πιο πρόσφατη. Ο διαχειριστής του Αλέξανδρου δεν κάθισε στο τραπέζι να συζητήσει την επέκταση συμβολαίου του παίχτη στον Παναιτωλικό, με την προοπτική να βγάλει λεφτά η ομάδα μετά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ το Καλοκαίρι του 2020. Οι δύο αυτές περιπτώσεις έχουν και συνέχεια, με κύριους πρωταγωνιστές τώρα τρεις παίχτες.

Οι περιπτώσεις των Καρασαλίδη, Τσότσαλιτς και Μανθάτη περιπλέκουν πολύ το φετινό τοπίο στον Παναιτωλικό, καθώς διέρρευσε το Καλοκαίρι πως ο τερματοφύλακας που πρότεινε ο Αναστασίου απορρίφθηκε και αποκτήθηκε ο Ροντρίγκεζ, ως φθηνότερος. Οι διαχειριστές των χρημάτων στην ομάδα σκέφτηκαν πως γλιτώνοντας 20-30 χιλιάρικα σε ένα συμβόλαιο το χρόνο, πληρώνοντας τρία συμβόλαια χωρίς να προσφέρουν στην ομάδα και χωρίς την προσέγγιση νέων, αλλά και παλαιών χορηγών, θα γλιτώσουν λεφτά.

Η αφορμή για την αναφορά στο Ροντρίγκεζ είναι το άρθρο «Παλτό» από τα λίγα με Υπογραφή Μπελεβώνη και η αλλαγή του στο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην περασμένη, 5η, αγωνιστική. Ο Αναστασίου έκανε μία κίνηση η οποία ίσως του στοιχίσει στο μέλλον. Η αλλαγή του παίχτη σε τέτοια στιγμή, ουσιαστικά τον «έκαψε» στα μάτια του κόσμου, αλλά και του έριξε την ψυχολογία, καθώς η αλλαγή είχε να κάνει με τη συνεχή κακή απόδοσή του, ειδικά στα στημένα, που στοιχίζουν στον Παναιτωλικό βαθμούς.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως η ομάδα ενημέρωσε τους παίχτες να βρουν ομάδα, αλλά η ίδια η ομάδα δεν προσπάθησε ούτε να απαλλαχθεί από ένα μέρος του συμβολαίου τους δίνοντάς τους ως δανεικούς, σε περίπτωση που δε βρουν συμβόλαιο. Τώρα ποιος αποφασίζει γι’ αυτά, σε εμάς είναι άγνωστο, αλλά τα λεφτά που του δίνουν εκεί στο Δοκίμι, τα αξίζει και με το παραπάνω.

Όσο για το Ροντρίγκεζ, στο χέρι του είναι να βελτιωθεί και να μπει δυνατός στα επόμενα παιχνίδια. Το αυτό έκανε και ο Κνετ μέσα σε διάστημα μερικών μηνών.

Επίλογο; Θεωρώ πως επαναλαμβανόμενα λάθη χωρίς τέλος δε χρειάζονται επίλογο. Σε μερικούς μήνες θα προσθέσουμε και άλλες παραγράφους.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια