ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΑΕΚ

Σε λιγότερο από μισή ώρα, 16/1 στις 17:15, ο Παναιτωλικός παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου επανέρχονται στο 100% στην ενεργό δράση μετά από μία περιπετειώδη εβδομάδα παλεύοντας με τον κορονοϊό και τον ΠΑΟΚ. Στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αναστασίου έχει μία ολοκληρωμένη 20άδα, όπως αναφέρθηκε και στις χθεσινές αποστολές, ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Αποστολή.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Δεδομένων των μακροχρόνιων απουσιών της ομάδας, ο Γιάννης Αναστασίου δεν κάνει κάποια έκπληξη. Το σύστημα της ομάδας παραμένει 4-2-3-1 με το Βέργο στην κορυφή. Στο τέρμα βρίσκεται ο Μελίσσας και μπροστά του το δίδυμο Κορνέλιους και Βργκοτς. Στα αριστερά της άμυνας παίζει ο Χουχούμης και στα δεξιά ο Λούι.

Στο κέντρο προτιμήθηκε ο Αντούνες και πιο μπροστά του παίζει σταθερά ο Φλόρες. Η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Ντουάρτε, Μεντόζα και Μπαρμπόζα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ανέστης, Καρέλης, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Μόρσεϊ, Μαλής, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας και ο Αποστολάκης.

Ενδεκάδα ΑΕΚ

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ ο Αργύριος Γιαννίκης επέλεξε το 4-3-2 απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Τζαβέλλα – Βράνιες στον άξονα και τους Μοχαμάντι στα αριστερά και Σβαρνά στα δεξιά αυτής.

Λε Ταλέκ και Σιμόες αναλαμβάνουν το κέντρο με λίγο πιο προωθημένο το Μάνταλο. Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Γκαρσία στα αριστερά, Αμπαράτ στα δεξιά και στον άξονα ο Ανσαριφάντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφι, Σακχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Γεώργιος Φλώρος: Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Σχετικό Άρθρο