Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Αποστολή

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Αποστολή

0
ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Για τη 16η αγωνιστική ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται πιο πλήρης και με πολλά αντισώματα απέναντι στην πανδημία. Οι απουσίες μειώθηκαν και ο Γιάννης Αναστασίου έχει 20 παίχτες στη διάθεσή του. Το αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ, αφού τα κρούσματα ήταν αρκετά στην ομάδα στις αρχές του Ιανουαρίου και οι πιο πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν πως δεν υπάρχει παίχτης με κορονοϊό.

Το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναιτωλικός ανοίγει την αυριανή, 16/1, ποδοσφαιρική ημέρα στις 17:15, με τα παιχνίδια του ΠΑΟ -ΟΣΦΠ να ακολουθούν και φυσικά το ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Αθηνών, ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό. Στη σημερινή αγωνιστική μέρα, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ έληξε 1-0 και ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε τον Ιωνικό 2-1, ενώ ξεκινούν σε λίγο τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης – Άρης και ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Αποστολή Παναιτωλικού

Από το προηγούμενο παιχνίδι μπήκε κιόλας στην αποστολή, κάθισε στον πάγκο και έπαιξε για μερικά λεπτά ως αλλαγή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, Γιόχαν Μάρτενσον. Στη σημερινή αποστολή συμπεριλαμβάνεται και η δεύτερη μεταγραφή της περιόδου, ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης.

Οι απουσίες του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα είναι οι εξής έξι ποδοσφαιριστές: Ροντρίγκεζ, Παρδαλός, Περέιρα, Λιάβας, Ντίαζ και ο Βαρόνε. Ο Ροντρίγκεζ είναι ήδη σε συνομιλίες με άλλες ομάδες για την αποχώρησή του και μένει να έρθει μία καλή πρόταση ώστε να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του σε άλλη ομάδα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

(σημείωση: Όταν ανακοινωθεί η αποστολή της ΑΕΚ, θα προστεθεί στο παρόν άρθρο)

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια