ΠΑΣ Γιάννινα 1 – 1 Παναιτωλικός: Ένα Βήμα Πιο Κοντά στην Παραμονή

ΠΑΣ Γιάννινα 1 - 1 Παναιτωλικός: Ένα Βήμα Πιο Κοντά στην Παραμονή

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ακόμα κρίσημο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και παρέμεινε στην τελευταία θέση, ενώ ο Παναιτωλικός ήταν και παραμένει δύο θέσεις πιο πάνω με 5 βαθμούς διαφορά.

Ο Γρηγορίου προσπάθησε να παίξει όλα του τα χαρτιά, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του. Ο Παναιτωλικός, ο οποίος επίσης δεν έκανε πολλά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε το βαθμό και συνεχίζει να προσπαθεί να κρατηθεί μακρυά από τους δύο τελευταίους.

Το παιχνίδι γενικά ήταν αρκετά κακό με μεγάλα διαστήματα χωρίς φάσεις. Ο Παναιτωλικός πήγε να ξεκινήσει καλά, αλλά το τέρμα του Καρέλη στο 7′ ήταν από αντικανονική θέση και δε μέτρησε. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε στροφές και μέχρι το 15′ είχε τρεις τελικές. Ο Παναιτωλικός έκανε την πρώτη του τελική στο 18′ με το αδύναμο σουτ του Ντίας και ουσιαστικά αυτή ήταν και η παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε περισσότερο όσο πέρναγε ο χρόνος. Στο 22′ είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κόντε και δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσάβες. Στο 25′ έγινε το 1-0 με το Ροσέρο να κατεβάζει τη μπάλα και να δίνει στο Σόρια, ο οποίος έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Κόντε με σουτ νίκησε τον Τσάβες.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα εικοσάλεπτο απραγίας από τις δύο ομάδες μέχρι να υπάρξει η φάση του Μαυρία στο 65′ που προσπάθησε με σουτ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Παναιτωλικός ανέβηκε σιγά σιγά στα επόμενα λεπτά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 70′ με το ωραίο γέμισμα του Μαυρία από τα δεξιά και την κεφαλιά του Ντίας στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έτρεξε περισσότερο μετά το 1-1, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 81 με το γέμισμα του Σόρια από τα δεξιά που βρήκε σε σώματα αμυντικών, αλλά και στις καθυστερήσεις στο 90’+4 με τον Τζίμα να νικά τον Τσάβες, αλλά όχι τον Οικονόμου.

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία στο τέλος να κάνει το 1-2 σε αντεπίθεση 5 με 1, αλλά η κακή θέση του Μπακάκη στην έναρξη της φάσης στην περιοχή, ακύρωσε το τέρμα που προέκυψε επίσης από αντικανονική θέση.

Ο Πετράκης δήλωσε τα εξής:

  • σημαντικό παιχνίδι και βαθμός σαν να είναι νίκη.
  • είμαι ικανοποιημένος, το χρειαζόμαστε για τη συνέχεια.
  • Ευχαριστεί τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα.
  • Εύχεται να μείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία.
  • Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όλα είναι πιθανά να συμβούν.
  • Είναι ακόμα 5 παιχνίδια και είναι πολλοί οι βαθμοί.

Ο Παναιτωλικός κλείνει τη δεύτερη αγωνιστική με 24 βαθμούς, 1 βαθμό πίσω από το Βόλο ΝΠΣ, 2 μπροστά από την Κηφισά και 5 μπροστά από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτο Ημίχρονο

7′ Ο Καρέλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός έδειξε ότι ξεκίνησε από αντικανονική θέση.

15′ 3-0 οι τελικές στο πρώτο τέταρτο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και οι τρεις εκτός στόχου.

18′ Πρώτη τελική του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με το αδύναμο σουτ του Ντίας.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κόντε μπήκε στην περιοχή, πέρασε έναν αμυντικό και βγήκε μόνος του με τον Τσάβες, αλλά ήταν αρκετά πλάγια από το τέρμα, ο Τσάβες έπεσε και μάζεψε τη μπάλα πριν ο Κόντε κάνει την προβολή.

25′ 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έκλεψε τη μπάλα, ο Ροσέρο κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού, έδωσε στο Σόρια στα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά εκεί που ο Κόντε ήταν μόνος και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία του Τσάβες.

45′ Τέλος ημιχρόνου. Στατιστικά: Τελικές 5(1)-4(2), αποκρούσεις 2-0, κατοχή 47-53.

Δεύτερο Ημίχρονο

45′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

55′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Μλάντεν, μέσα ο Πέρες.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το Μαυρία να παίρνει τη μπάλα μετά από διώξιμο από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, πιάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο εκτός εστίας.

66′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Έξω οι Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας, μέσα οι Ντουάρτε, Λομόνακο.

69′ Ο Ροσέρο πήρε τη μπάλα και κατέβηκε μέχρι το κόρνερ, γύρισε στο Κόντε, αλλά το σουτ αυτού πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

70′ 1-1 για τον Παναιτωλικό. Ο Μαυρίας κατέβηκε από τα δεξιά, πέρασε τον Κάκο, έκανε το γέμισμα και ο Ντίας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με το Σόρια να γεμίζει από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε δύο αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.

87′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Έξω οι Ακόστα, Ντίας, μέσα οι Λιάβας, Μπακάκης.

89′ Ο Τζίμας έπεσε στην περιοχή του Παναιτωλικού και η φάση εξετάζεται για ενδεχόμενο πέναλτι.

90′ Δεν υπάρχει παράβαση στη φάση με το Τζίμα.

90′ 4 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90’+4 Ο Τζίμας κατάφερε και πέρασε τη μπάλα από τον Τσάβες μέσα στην περιοχή, αλλά ο Οικονόμου έδιωξε τη μπάλα καθώς αυτή πήγαινε προς το τέρμα.

90’+5 Ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση με 5 παίχτες απέναντι σε έναν αμυντικό, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από δύο προσπάθειες, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

90’+6 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Γεώργιος Φλώρος: Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Σχετικό Άρθρο