Αποχώρησε ο Ντάουντα

ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Ντάουντα

Από εχθές, 25/7, είναι γνωστό πως ο Αμπιόλα Αντεντέτζι Ντάουντα τα έχει βρει με τον Απόλλωνα, αλλά σήμερα το ακούσαμε και από επίσημα χείλη του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός χάνει το βασικό του επιθετικό και σπεύδει να συμπληρώσει τη θέση του για την επόμενη χρονιά.

Πολλάπλοί είναι οι λόγοι που ο Ντάουντα αποχωρεί από τον Παναιτωλικό. Ο Νιγηριανός είναι 32 ετών και γνωρίζει ότι στην καλύτερη περίπτωση έχει 2 χρόνια μπροστά του πριν αρχίζει να σκέφτεται την αποχώρηση από την ενεργό δράση. Για αυτό το λόγο η πρότασή του απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν για συμβόλαιο δύο ετών.

ΑΕΛ – Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός από τη δική του πλευρά, μιας και φαίνεται να μην ακολουθεί “πλάνο τριετίας” πλέον, αλλά πιο κοντόφθαλμο, πρότεινε στον παίχτη συμβόλαιο ενός έτους.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ούτε στα λεφτά. Σύμφωνα με τη στήλη “Παρασκήνια” της εφημερίδας «Sportime», αλλά και του αθλητικογράφου Μπάμπη Τσιρώνη του karvasaras.gr, υπήρχε ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των αξιώσεων του παίχτη και της προσφοράς της ομάδας. Ο Ντάουντα φαίνεται να ζήταγε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των παραπάνω πηγών, γύρω στις 150000 €, ενώ η ομάδα του έδινε 40000 € λιγότερα από αυτά που ζήταγε.

Ο παίχτης φαίνεται να έχει συμφωνήσει τυπικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στη Β’ κατηγορία, αναμένει όμως και την τυπική άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, σύμφωνα με την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Το βιογραφικό του παίχτη μπορείτε να το βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Γεώργιος Φλώρος: Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Σχετικό Άρθρο