ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Αποστολές

ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού, 2022-2023 13η αγωνιστική

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Λαμία, 13/11 18:00, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την παύση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι Αγρινιώτες έχασαν μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα μετά το τρίτο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα και θέλουν να πάρουν ό,τι είναι δυνατόν από το αυριανό παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Λαμία προέρχεται από ένα καλό και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, 2-2 με το Βόλο ΝΠΣ στη Λαμία και 5-0 με τον Άρη στο Χαριλάου και με ένα τρίποντο του δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγει από το συνωστισμό που έχει δημιουργηθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τον 6ο Άρη, 2 από τον 7ο Ατρόμητο Αθηνών, και θέλει να μείνει σε απόσταση ασφαλείας τις πέντε τελευταίες θέσεις που παλεύουν για την παραμονή και έχουν μόλις 2 βαθμούς διαφορά.

Αποστολή Παναιτωλικού

Με απόντες τους Ντουάρτε, λόγω τραυματισμού, και Μαλή – Τσιγγάρα – Βαρόνε να μην υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι, ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του 21 παίχτες, χωρίς όμως να στερείται παίχτες σε κάποια θέση.

Οι αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Αποστολή ΠΑΣ Λαμία

Ο Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, μετά την απογευματινή προπόνηση, χωρίς όμως να έχει εκπλήξεις. Ο Μπεχαράνο είναι ο μόνο απών, ώντας τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτεθ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Καραμάνος, Ντε Βιντσέντι, Μαρμεντίνι και Μποάκι.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Γεώργιος Φλώρος: Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Σχετικό Άρθρο