Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Υπέγραψε ο Ντέρεκ Κορνέλιους

Υπέγραψε ο Ντέρεκ Κορνέλιους

Ντέρεκ Κορνέλιους
Ντέρεκ Κορνέλιους

Ο Παναιτωλικός κάλυψε μία θέση στο κέντρο της άμυνας με το δανεισμό του Τζαμαικανού, με Καναδικό διαβατήριο, Ντέρεκ Κορνέλιους. Ο Κορνέλιους είναι 23 ετών με ύψος 1.87 αμφίποδας και καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει ο Κωνσταντώπουλος, ο Τσότσαλιτς και ο Καρασαλίδης.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του Κορνέλιους ξεκινάει από τη γερμανική Λίμπεκ το 2014 ως μέλος της Κ19, το 2016 έπαιξε για τη Νόιμιστερ, το 2017 πήγε στη σλοβάκικη Μάτις και τέλος στο Βανκούβερ το 2019.

Η πρώτη του χρονιά στο Βανκούβερ ήταν γεμάτη με 14 παιχνίδια και 1101 λεπτά συμμετοχής, ενώ για την περίοδο 2021-22 έπαιξε σε 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 141 λεπτά συμμετοχής συνολικά.

Ο Κορνέλιους εκπροσωπείται από το καναδικό γραφείο Άξια (AXIA SPORTS MANAGEMENT) του Καναδού Νίκου Μαυρομάρα, το οποίο επίσης εκπροσωπεί και το Γεώργιο Μανθάτη. Το συμβόλαιο του Κορνέλιους έχει ισχύ για 1.5 έτος και είναι με τη μορφή δανεισμού από το Βανκούβερ.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον παίχτη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλώς ήρθες Ντέρεκ

Ο διεθνής Καναδός Ντέρεκ Κορνέλιους (Derek Cornelius) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε με δανεισμό από την Vancouver Whitecaps, με δικαίωμα αγοράς του από την ομάδα μας στη λήξη του δανεισμού.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια