Αρχική Ροή Υπέγραψε ο Ματσόλα

Υπέγραψε ο Ματσόλα

0
Νικολάς Ματσόλα: Μεταγραφή
Νικολάς Ματσόλα: Μεταγραφή

Δεύτερη μεταγραφή για τον Παναιτωλικό είναι ο Νικολάς Ματσόλα, για τον οποίο γνωρίζαμε ήδη εδώ και μέρες ότι έχει κλείσει με τον Παναιτωλικό και έμενε πλέον τυπικά η μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο Νίκολας Ματσόλα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μάκης Χάβος επέλεξε να παίξει με ένα πιο βαρύ και ψηλό επιθετικό, καθώς ο Ματσόλα είναι σχεδόν 10 πόντους πιο ψηλός από τους Ντάουντα και Μπαΐροβιτς με 1.88 μ. ύψος.

Το παιχνίδι του Παναιτωλικού αναμένεται να αλλάξει πολύ στον επιθετικό τομέα με αυτή την προσθήκη, καθώς η επιλογή τέτοιου επιθετικού θα επηρεάσει πάρα πολύ τις επιλογές στα άκρα της επίθεσης.

Η μεταγραφή του Ματσόλα έρχεται μία μέρα μετά τη μεταγραφή του Μεντόσα στον Παναιτωλικό και τις επικείμενες μετακομίσεις Μάζουρεκ και Βέργου στο Αγρίνιο.

Στον Παναιτωλικό εκκρεμούν ακόμα πάρα πολλά συμβόλαια που έληξαν προχθές (2/8), αλλά δεν έχει αποφασισθεί η ανανέωση τους ακόμη με πιο σημαντικό αυτό του αρχηγού της ομάδα, Ντίαζ.

Για το Ματσόλα και το Μεντόσα θα δημιουργηθούν εντός ημερών σελίδες με το βιογραφικό τους, όπως έχει γίνει και με τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Παναιτωλικού εδώ.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια