Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Υπέγραψε για Δύο Χρόνια ο Ιβάν Βαρόνε

Υπέγραψε για Δύο Χρόνια ο Ιβάν Βαρόνε

Ιβάν Βαρόνε
Ιβάν Βαρόνε

Το νούμερο έξι θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ιταλός κεντρικός μέσος Ιβάν Βαρόνε (Ivan Varone), ο οποίος υπέγραψε σήμερα με τον Παναιτωλικό. Ο Ιβάν είναι 28 ετών, 1.84 μ., 73 κιλά και είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή εκτός Ιταλίας.

Στο βιογραφικό του έχει ομάδες όπως η Σιένα, Σαβόνα, Σαν Μαρίνο, Τερνάνα, Κοζέντσε, μεταξύ των περίπου 15 που έχει παίξει κυρίως στη Β και Γ κατηγορία Ιταλίας. Η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό γίνεται με τη διακοπή του τριετούς συμβολαίου του που είχε ο Ιβάν από το 2019 με τη Ρετζιάνα που έπαιζε στην Γ κατηγορία.

Ο Ιβάν έρχεται να αναλάβει το κέντρο του Παναιτωλικού και την απελευθέρωση του Ντίαζ από τη θέση αυτή. Ο σωματότυπός του και μερικώς ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει στο Μάρκος Πάουλο, και πλέον ο Παναιτωλικός απομακρύνεται λίγο από τους μικρόσωμους και ταχείς ποδοσφαιριστές στο χώρο του κέντρου.

Η ενσωμάτωση του Βαρόνε στην ομάδα θα γίνει εν μέσω της καθυστέρησης που γίνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος και με πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να παίξει με τα κυανοκίτρινα στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία του για το Καλοκαίρι έγινε πλήρως με τη Ρετζιάνα, για χάρη της οποίας ήταν και στον πρώτο αγώνα της Γ κατηγορίας, αλλά κάθισε στον πάγκο, πράγμα που θα κάνει την προσαρμογή του στους ρυθμούς της ομάδας πιο εύκολη και γρήγορη.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια