Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ξάνθη – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Ξάνθη – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
Ξάνθη - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωικού
Ξάνθη - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωικού

Ένα αρκετά κομβικό παιχνίδι ξεκινάει για τον Παναιτωλικό σε λίγα λεπτά απέναντι στην Ξάνθη. Οι Αγρινιώτες θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα και στην καλύτερη περίπτωση τη νίκη για να ξεφύγουν από τις 2 τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Μάκης Χάβος κατεβαίνει με το ίδιο σχήμα και ενδεκάδα όπως και με το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αγρίνιο με μόνη αλλαγή αυτή του τραυματία Τζανακάκη. Το δεξί άκρο της άμυνας θα το καλύψει ο Τσιγγάρας, ενώ στην απέναντι πλευρά θα είναι ο Κέβιν. Στο κέντρο της άμυνας μπροστά από το Φερνάντεθ θα βρίσκονται οι Λιάβας και Μαλής.

Πιο μπροστά στο κέντρο και στον άξονα βρίσκονται Ντίαζ και Ντάλσιο και στα άκρα οι Ρόσα και Μουνιέ. Στην επίθεση βρίσκεται ο Ντάουντα και πίσω του ο Άλβαρεζ.

Για πρώτη φορά θα καθίσει στον πάγκο ο μικρός Κωνσταντόπουλος ο οποίος έγινε επαγγελματίας πριν μερικές μέρες. Στον πάγκο κάθονται επίσης οι Γιαννακόπουλος, Μπαΐροβιτς, Μιμίτο, Ντουάρτε, Παρράς, Λουσέρο, Φυτόπουλος και Καββαδίας.

Ενδεκάδα Ξάνθης

Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους: Αμπάντ κάτω από τα δοκάρια, τους Μπαξεβανίδη, Καρααλίδη, Λισγάρα, Κασάδο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τερκί, Κοβάσεβιτς στο κέντρο, τον Τζουρίσκοβιτς μπροστά τους, τους Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος στα άκρα και τον Κάστρο πίσω από τον επιθετικό.

09

Στον πάγκο είναι οι Μπέντο, Μουλέν, Σόσα, Φοσέ, Μαλεζάς, Γκαργκαλατζίδης, Φασίδης, Στάρτζεον και Καμαρά.  

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια