Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ξάνθη 1 – 1 Παναιτωλικός: Φερνάντεθ και Μπαΐροβιτς

Ξάνθη 1 – 1 Παναιτωλικός: Φερνάντεθ και Μπαΐροβιτς

0
Μπαΐροβιτς Κερκίδα. Πανηγυρισμός τέρματος με την Ξάνθη
Μπαΐροβιτς Κερκίδα. Πανηγυρισμός τέρματος με την Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός κατάφερε και έκανε πήρε το βαθμό σε ένα πιεστικό παιχνίδι από την Ξάνθη. Το παιχνίδι στο τέλος είχε πολλά νεύρα κυρίως από τους παίχτες της Ξάνθης με αποκορύφωμα κάποια αψιμαχίες μετά το τελευταίο σφύριγμα και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στη φυσούνα. Αποδέκτης έντονων σχολίων ήταν και ο διαιτητής του αγώνα από τους ανθρώπους της Ξάνθης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν αρκετά κακός και απειλήθηκε πάρα πολύ από τους επιθετικούς της Ξάνθης. Για καλή του τύχη δεν κατάφερε να δεχθεί κάποιο τέρμα κυρίως λόγω της καλής εμφάνισης του Φερνάντεθ. Ο Παναιτωλικός είχε ένα κενό στη δεξιά πλευρά με την απουσία του Τζανακάκη, πράγμα που το εκμεταλλεύτηκε η Ξάνθη τροφοδοτώντας τον Ντε Αμορίμ πάρα πολλές φορές. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ξάνθη παραλίγο να ανοίξει το λογαριασμό, όμως ο Κάστρο εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι που κέρδισε και έδωσε την ευκαιρία στο Φερνάντεθ να διώξει τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές, ο Παναιτωλικός όμως μπήκε πιο επιθετικός απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη χωρίς να παίξει όπως το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι από επαφή του Ντάλσιο στο Ντε Αμορίμ. Ο Τζουρίτσκοβιτς έκανε εκτέλεσε στην αντίθετη γωνία απ’ αυτή που έπεσε ο Φερνάντεθ και έκανε το 1-0. Στο 68′ ο Κάστρο έκανε μία επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο του Φερνάντεθ και με την κόκκινη που δέχθηκε άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Μάκης Χάβος άλλαξε το σχήμα του σε πιο επιθετικό παίζοντας με δύο επιθετικούς, Ντάουντα και λίγο πιο πίσω το Μπαΐροβιτς. Η πίεση του Παναιτωλικού απέφερε καρπούς. Στο 83′ ο Μπαΐροβιτς κέρδισε, εκτέλεσε και ευστόχησε με φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του Άμπαντ. Η Ξάνθη προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις για τα 20 (μαζί με τις καθυστερήσεις) τελευταία λεπτά του αγώνα, έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Παναιτωλικού, ο Φερνάντεθ ήταν όμως εκεί να κρατήσει το 1-1.

Ακολουθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Πρώτο Ημίχρονο

Ξάνθη - Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου
Ξάνθη – Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου

1′ Πριν καν συμπληρθεί το πρώτο λεπτό η Ξάνθη μπαίνει με αξιώσεις στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Τζουρίσκοβιτς πιάνει ένα συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο έξω από την αριστερή πλευρά του Φερνάντεθ.

3′ Δεύτερη καλή ευκαιρία για την Ξάνθη από τα δεξιά αυτή τη φορά. Ο Τζουρίτσκοβιτς κατέβασε τη μπάλα, έδωσε στο Μπαξεβανίδη, αυτό έβγαλε από τα δεξιά παράλληλα στο Μπαριέντος ο οποίος έστειλε τη μπάλα για λίγο εκτός εστίας.

6′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με αποδέκτη το Ντίαζ για επικίνδυνη προβολή.

7′ Δυνατό σουτ του Μπαριέντος μέσα από την περιοχή, η μπάλα ευτυχώς χτυπάει στο Μαλή και απομακρύνεται ο κίνδυνος.

10′ Πρώτη επίσκεψη του Παναιτωλικού στην περιοχή του Άμπαντ, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

15′ Κίτρινη κάρτα στο Ντάλσιο για επικίνδυνη προβολή πάνω στο Τζουρίτσκοβιτς.

22′ Ο Μαλής βγήκε στα δεξιά και έκανε προβολή στο Ντε Αμορίμ. Η Ξάνθη κερδίζει ένα φάουλ σε καλό σημείο. Εκτελείται το φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Φερνάντεθ βγαίνει και διώχνει με τις γροθιές.

25′ Ο Κέβιν κρατάει το Ντε Αμορίμ σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή του φερνάντεθ, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι.

34′ Κίτρινη κάρτα στο γυμναστή της Ξάνθης, Τάσο Σιδέρη, για διαμαρτυρία σε φάουλ που κέρδισε η Ξάνθη.

35′ Πλάγιο για την Ξάνθη, η μπάλα πάει στον Κάστρο, ο Κάστρο δίνει στον Κόβασεβιτς που είναι εκτός της περιοχής, αυτός με δυνατό σουτ ρίχνει τη μπάλα πάνω στο Φερνάντεθ.

36′ Ο Κάστρο βγάζει σε αντεπίθεση την Ξάνθη από τον άξονα, δίνει μπροστά και αριστερά στον Ντε Αμορίμ, ο βραζιλιάνος κάνει ένα πλασέ στην αντίθετη πλευρά, η μπάλα λίγο εκτός εστίας με το Φερνάντεθ να καλύπτει.

37′ Αντεπίθεση για την Ξάνθη με το Ντε Αμορίμ να παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή, διστάζει να κάνει το σουτ και ενώ μπαίνει στην περιοχή, βγαίνει αρκετά στα δεξιά και κλείνεται από την άμυνα του Παναιτωλικού.

40′ Ο Ντε Αμορίμ κάνει ένα δυνατό και φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, ο Φερνάντεθ στέλνει τη μπάλα κόρνερ με δυσκολία.

41′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Κάστρο να παίρνει τη σέντρα από τα αριστερά από το Ντε Αμορίμ, κάνει την κεφαλιά η μπάλα στο απέναντι δοκάρι και περνάει για λίγο έξω.

42′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Ρόσα παίρνει τη μπάλα στα αριστερά προωθείται, βγάζει παράλληλη σέντρα, ο Ντάουντα για λίγο δε μπορεί να βρει τη μπάλα, η οποία περνάει από όλους και περνάει στην άλλη πλευρά.

44′ Κόρνερ για τον Παναιτωλικό από την επίθεση του Ντάουντα. Εκτελεί ο Ρόσα στο Ντάλσιο, αυτός κάνει μία κακή σέντρα και χάνεται η ευκαιρία.

45′ 2 λεπτά είναι οι καθυστερήσεις.

45’+1 Πέναλτι για την Ξάνθη σε επαφή του Μαλή πάνω στον Κάστρο. Ο Κάστρο εκτελεί και ο Φερνάντεθ διώχνει τη μπάλα.

Δεύτερο Ημίχρονο

Ξάνθη - Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου
Ξάνθη – Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου

46′ Χωρίς αλλαγές μπαίνουν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

48′ Φάουλ στο Ρόσα από το Λισγάρα σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού.

49′ Κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο ο Ρόσα από το Μπαξεβανίδη. Εκτελεί ο ίδιος με σέντρα, ο διαιτητής σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον Άμπαντ.

52′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Ντίαζ δίνει στον προωθημένο Τσιγγάρα, αυτός στο Μουνιέ που είναι πιο δεξιά, ο Μουνιέ βγάζει στο Ντάουντα στη μικρή περιοχή, διώχνει ο Λισγάρας πάνω στον Τσιγγάρα, αυτός πιάνει ένα δυνατό σουτ μπροστά από το τέρμα, η μπάλα πάει πάνω στον Άμπαντ και αυτός διώχνει με γροθιές.

56′ Φάουλ για την Ξάνθη από τα δεξιά της επίθεσης, εκτελεί με σέντρα ο Τζουρίτσκοβιτς, ο Μαλής διώχνει σε κόρνερ.

57′ Πέφτει ο Ντε Αμορίμ μέσα στην περιοχή από το Ντάλσιο, ο διαιτητής σταματάει τον αγώνα για ελεχθεί η φάση.

61′ Τελικά δίνει πέναλτι ο διαιτητής μετά και από την εξέτασης της φάσης από τον ίδιο.

62′ 1-0 με πέναλτι η Ξάνθη. Ο Τζουρίτσκοβιτς εκτελέι αριστερά και με δύναμη, ο Φερνάντεθ πέφτει στην άλλη πλευρά και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

68′ Κόκκινη κάρτα για την Ξάνθη. Επιθετικό φάουλ στο Φερνάντεθ, ο οποίος έχει πέσει στο έδαφος. Κόκκινη κάρτα στον Κάστρο για χτύπημα στο Φερνάντεθ στο πρόσωπο με τις τάπες.

68′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Μπαίνει ο Ντουάρτε στη θέση του Άλβαρεζ.

77′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Στέρτζιον στη θέση του Τζουρίτσκοβιτς. Ο Φοσέ στη θέση του Ντε Αμορίμ.

81′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαΐροβιτς μπαίνει στη θέση του Τσιγγάρα. Ο Ντουάρτε πήγε να καλύψει τη θέση του Τσιγγάρα, ενώ ο Μπαΐροβιτς παίρνει θέση στην επίθεση.

82′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό από το Λισγάρα στο Μπαΐροβιτς στο ημικύκλιο της περιοχής του Αμπάντ.

83′ 1-1 για τον Παναιτωλικό από το Μπαΐροβιτς. Ο Βόσνιος εκτελεί το φάουλ που κέρδισε, στέλνει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Άμπαντ, χωρίς ο τερματοφύλακας της Ξάνθης να καταφέρει να φτάσει τη μπάλα.

84′ Κίτρινη κάρτα στο Μπαΐροβιτς για τους πανηγυρισμός.

86′ Δυνατό σουτ του Τερκί έξω από την περιοχή, ο Φερνάντεθ κάλυπτε τη μπάλα η οποία πέρασε 1 μέτρο πάνω από την εστία του.

88′ Κίτρινη κάρτα στο Στέρτζιον για προβολή από πίσω στο Ντίαζ.

90′ Αλλαγές για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Κοβάσεβιτς, μπαίνει ο Φασίδης. Μπαίνει ο Μουλέν στη θέση του Μπαριέντος.

90′ 8 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Μεγάλη φάση για την Ξάνθη, ο Φοσέ βγάζει στο Στέρτζιον, αυτός κάνει σουτ με το Φερνάντεθ να διώχνει.

90’+3 Ο Στέρτζιον βγαίνει ανάμεσα από τους δύο αμυντικούς του Παναιτωλικού, κάνει μία σκαφτή μπαλιά, ο Φερνάντεθ δεν ξεγελιέται και πιάνει τη μπάλα.

90’+4 Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Βγαίνει ο Μουνιέ και μπαίνει ο Λουσέρο.

90’+8 Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Στέρτζιον παίρνει τη μπάλα από τα αριστερά και συγκλίνει κάνει το σουτ, ο Φερνάντεθ με την άκρη του ποδιού του διώχνει σε πλάγιο.

90’+9 Τέλος παιχνιδιού.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια