Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε απέναντι στην ΑΕΛ πορεύεται ο Δέλλας και απέναντι και στο Βόλο ΝΠΣ. Η επίθεση δούλεψε, το κέντρο ήταν καλό, άρα δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουν πρόσωπα στην ενδεκάδα. Η μόνη διαφορά στην ενδεκάδα του αγώνα που ξεκινάει σε λιγότερο από 30 λεπτά, είναι η αλλαγή του τραυματία Τσιγγάρα στα δεξιά της άμυνας με το Μεντίνα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Η αναγκαστική αλλαγή του Τσιγγάρα από την αποστολή με αυτή του Σκόνδρα, έφερε το Μεντίνα στην ενδεκάδα και το Γιάκολις, ο οποίος ήταν στην προηγούμενη αποστολή αλλά όχι στην 20άδα, από την εξέδρα στον πάγκο.

Στο τέρμα ξεκινάει ο Κνετ και μπροστά του έχει τους Τσότσαλιτς και Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο παίζει ο Περέιρα και στο δεξί ο Μεντίνα.

Στο κέντρο ξεκινούν οι Ταχάρ και Εντινγκά και πιο μπροστά τους πήρε θέση ο Μεντόζα. Αριστερά του Μεντόζα παίζει ο Αριγίμπι και δεξιά του ο Ντίαζ. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Βέργος.

Η εσωτερική αλλαγή που παρατηρείται σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΛ, είναι πως ο Ντίαζ πέρασε εξ αρχής στα δεξιά και ο Μεντόζα πέρασε πίσω από τον επιθετικό. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ξεκίνησαν ανάποδα, αλλά έγινε εσωτερική αλλαγή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Στον πάγκο για τον Τραϊανό Δέλλα βρίσκονται οι: Μελίσσας, Αζάντι, Καρέλης, Γιάκολις, Ντάλσιο, Μαλής, Ντουάρτε, Αρθούρα και ο Μανθάτης.

Ενδεκάδα Βόλος ΝΠΣ

Ο Άνχελ Λόπεζ ξεκινάει με τον Κλέιμαν στο τέρμα. Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο και Φερράρι αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Μπαρτόλο, Ριέστα και Νίνης είναι οι τριάδα του κέντρου και οι Μπουένα, Περέα και Κρητικός οι τρεις της επίθεσης.

Στον πάγκο για το Βόλο βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Κιάκος, Τσοκάνης, Σάντος, Λογάρας και ο Μπάλας.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια