Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Βαρόνε και Γκεστέντε έρχονται στον Παναιτωλικό

Βαρόνε και Γκεστέντε έρχονται στον Παναιτωλικό

Ιβάν Βαρόνε
Ιβάν Βαρόνε

Μετά και την επιβεβαίωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά, περίπου 1.6 εκ. για κάθε ομάδα από τις 5 άστεγες, ο Παναιτωλικός έκλεισε δύο παίχτες που παρακολουθούσε από καιρό και οι οποίοι φαίνεται να είναι επιλογή του Αναστασίου. Ο λόγος γίνεται για τον επιθετικό Ρούντι Γκεστέντε, ο οποίος επιβεβαιώθηκε από ανθρώπους της ΠΑΕ σήμερα το πρωί πως η μεταγραφή του έχει κλείσει και αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει. Ο έτερος ονομάζεται Ιβάν Βαρόνε, παίζει στη θέση «8» και θα είναι το τελευταίο πιόνι στη σκακιέρα του Αναστασίου.

Οι δύο αυτές μεταγραφές δεν είναι τυχαίο που γίνονται σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Παναιτωλικός αγοράζει από το πάνω ράφι δύο καλούς ποδοσφαιριστές, σημαντικούς για την ομάδα που θέλει να χτίσει ο Γιάννης Αναστασίου. Οι δύο αυτές μεταγραφές φέρνουν αρκετές αλλαγές μέσα στην ενδεκάδα, η θέση του Ντίαζ πλέον ελευθερώνεται και μάλλον θα τον δούμε να παίζει μόνιμα στα άκρα της επίθεσης και ο Καρέλης θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο όταν χρησιμοποιείται στην ενδεκάδα με το Βέργο να προορίζεται για αλλαγή.

Ο Ρούντι Γκεστέντε έρχεται με βαρύ βιογραφικό στο Αγρίνιο, καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Άστον Βίλα και η Μίντλεσμπρο, είναι 1.93 μ. 32 ετών και δείχνει πως το παιχνίδι της ομάδας θα κινηθεί στα πλαίσια της προηγούμενης χρονιάς με ψηλό επιθετικό και γρήγορη περιφέρεια.

Ο Ιβάν Βαρόνε είναι Ιταλός, 1.84 ύψος, 28 ετών με επίσης μεγάλη σταδιοδρομία στην Ιταλία, είναι δεξιοπόδαρος, καθαρό 8άρι και έσπασε το συμβόλαιό του με τη Ρετζιάνα για να έρθει στον Παναιτωλικό.

Και οι δύο παίχτες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα στο Αγρίνιο για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια