Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Το Πρόγραμμα του Παναιτωλικού μέχρι την 5η Αγωνιστική

Το Πρόγραμμα του Παναιτωλικού μέχρι την 5η Αγωνιστική

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αριγίμπι και Παπαδόπουλος
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αριγίμπι και Παπαδόπουλος

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πήρε σήμερα τις τελευταίες αποφάσεις για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2021-2022. Τα θέματα που εξετάστηκαν ήταν η διαδικασία προβιβασμού/υποβιβασμού στις δύο μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου τα πράγματα θα παραμείνουν όπως και πέρυσι. Ο 13ος θα παίξει με το δεύτερο της Β’ κατηγορίας και το τελευταίος θα αντικατασταθεί από τον πρώτο της Β’ κατηγορίας.

Μαζί με τα διαδικαστικά της κατηγορίας, ορίστηκαν και οι πρώτες πέντε αγωνιστικές, ενώ η πρώτη αγωνιστική είχε οριστεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Παναιτωλικός θα παίξει το Σάββατο 11/9 στις 18:15 με τον Αστέρα στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι που αναμένουμε αύριο τις αποστολές.

Για τη δεύτερη αγωνιστική θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή 19/9 στις 18:15. Για την τρίτη αγωνιστική θα παίξει μεσοβδόμαδα, Τετάρτη 22/9 στις 18:15, με τον ΠΑΟΚ μέσα στο Αγρίνιο. Την τέταρτη αγωνιστική παίζει στη Λαμία με τον ΠΑΣ Λαμία την Κυριακή 26/9 στις 18:15 και τέλος την πέμπτη αγωνιστική παίζει εντός με την ΑΕΚ την Κυριακή 3/10 στις 16:00. Μετά την πέμπτη αγωνιστική υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε και θα οριστούν οι επόμενοι αγώνες.

Σήμερα ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ως διαιτητής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του, βοηθοί του θα είναι ο Μπουξμπάουμ και ο Αλεξέας, 4ος ο Γκάμαρης και στην ηλεκτρονική υποβοήθηση οι Σκουλάς και Πάτρας.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός 3 – 1 Παναθηναϊκός Β’: Φιλική Νίκη
Επόμενο άρθροΠαναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Αποστολές
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια