Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Τέλος ο Κυριακίδης από τον Παναιτωλικό

Τέλος ο Κυριακίδης από τον Παναιτωλικό

0
Πάουλο - Κυριακίδης
Πάουλο - Κυριακίδης

Με τη λήξη του συμβολαίου του αποχώρησε ο Δημήτρης Κυριακίδης από τον Παναιτωλικό. Ο Βορειοελλαδίτης τερματοφύλακας ήταν ξένο σώμα για πάνω από ένα χρόνο στον Παναιτωλικό και απλά περίμενε τη λήξη του συμβολαίου του για την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη διάλυση της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, ένα χρόνο αργότερα, και ο Κυριακίδης είναι κατά πάσα πιθανότητα άλλο ένα θύμα του τριετούς σχεδιασμού που έκανε ο Παναιτωλικός το καλοκαίρι του 2019.

Δημήτρης Κυριακίδης
#
82
Όνομα
Δημήτρης Κυριακίδης
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Θέση
Τερματοφύλακας
Height
1.86
Weight
81
Προηγούμενες ομάδες
Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ
Birthday
24/09/1986
Age
34

Το βιογραφικό του παίχτη μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ούτε καν δοκιμάστηκε από τον νέο, τότε, προπονητή Λουίς Κάστρο και τους βοηθούς του και ούτε καν συμπεριλήφθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν περισσότερο διοικητική απόφαση η περιθωριοποίησή του στην ομάδα, παρά προπονητική.

Το καλοκαίρι του 2019 είχε ζητηθεί από την ομάδα σε πολλούς παίχτες να αναζητήσουν ομάδες για την αποδέσμευση των συμβολαίων τους και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κυριακίδης. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ακούστηκε ήταν αυτό του Παναθηναϊκού, αλλά δεν εξελίχθηκε σε συμφωνία. Μετά το πέρας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Δημήτρης Κυριακίδης έφτασε πάλι να ψάχνει για ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα του 2020. Τότε ήταν η ομάδα του Άρη, η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον, αλλά και πάλι δεν εξελίχθηκε σε συμφωνία.

Με αυτά και αυτά, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό με τη λήξη του συμβολαίου του, 30/06/20. Μία μέρα νωρίτερα ανακοινώθηκε από την κυπριακή Καρμιώτισσα.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν ανακοίνωσε ούτε τα τυπικά, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε αποχώρηση.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα μας ενδιέφερε η άποψή σας, παρακαλώ σχολιάστεx
()
x