Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Τα Εισιτήρια για τον Αγώνα με την ΑΕΛ

Τα Εισιτήρια για τον Αγώνα με την ΑΕΛ

0
Παναιτωλικός - ΑΕΛ
Παναιτωλικός - ΑΕΛ

Με αρκετό ενδιαφέρον θα παρακολουθούμε από εδώ και πέρα τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός όσο αναφορά τα εισιτήρια. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι το πρώτο παιχνίδι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, μετά τα δυσάρεστα γεγονότα του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στα οποία θυμίζουμε ότι ίσως στερήσουν την πρόσβαση σε επιλεγμένους αγώνες σε αυτούς που δεν έχουν εισιτήρια διαρκείας.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ τα εισιτήρια θα διατεθούν κανονικά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τις άλλες αγωνιστικές. Μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια τη μέρα του αγώνα, Σάββατο 19/10, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 που είναι η έναρξη του αγώνα.

Γήπεδο Παναιτωλικού - Θύρες
Γήπεδο Παναιτωλικού – Θύρες

Οι τιμές ανά θύρα και φύλο είναι οι εξής:

ΘύρεςΆνδρεςΓυναίκεςΠαιδιά
1 & 218€12€12€
4A15€10€10€
4 & 512€8€8€
6 & 79€6€6€

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα κλείσετε και ηλεκτρονικά από το viva.gr, επιπρόσθετα το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα είναι απαίτητα για την έκδοση των εισιτηρίων.

Δωρεάν Άνεργοι και Μαθητές

Για πρώτη φορά φέτος ο Παναιτωλικός εφαρμόζει την παροχή δωρεάν εισόδου σε μαθητές και ανέργους. Η δωρεάν πρόσβαση αφορά μόνο τη θύρα 4, ενώ για την έκδοσή τους χρειάζεται ΑΜΚΑ και η ταυτότητα και επιπρόσθετα για τους ανέργους η κάρτα ανεργίας.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια