Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Σάββατο 18:30 28/8 Φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο 18:30 28/8 Φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιαννινα - Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιαννινα - Παναιτωλικός

Η γενική συνέλευση της διοργάνωσης του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έφερε αποτελέσματα τη Δευτέρα 23/8, μετατέθηκε η συνεδρίαση για την Τρίτη 31 Αυγούστου και οι ομάδες κάνουν ό,τι μπορούν για να γεμίσουν τα άδεια Σαββατοκύριακα που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ενημέρωση: ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova.

Ο Παναιτωλικός την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε με τον Παναθηναϊκό (1-2) στη Λεωφόρο και με τον Τηλυκράτη (4-0) στο Δοκίμι σε ένα παιχνίδι προπόνηση για όσους δεν πήραν πολλά λεπτά συμμετοχής. Βάσει των χθεσινών εξελίξεων προβλέπονται δύο κενά Σαββατοκύριακα, 28-29 Αυγούστου και 4-5 Σεπτεμβρίου και ο Παναιτωλικός ήδη έκλεισε το πρώτο εξ αυτών να το περάσει στα Γιάννενα αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά φέτος το Καλοκαίρι. Η ανακοίνωση για το φιλικό στο Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ενδεχομένως μετά τη Γ.Σ. την ερχόμενη Τρίτη.

Το πρώτο παιχνίδι, Φιλικό: Παναιτωλικός 0 – 0 ΠΑΣ Γιάννινα, Αρκέστηκε στη Μετριότητα, ήταν αμέσως μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι με αρκετές μονάδες να μην έχουν συμπεριεληφθεί στην ομάδα, ενώ στο προσεχές παιχνίδι ίσως δούμε και τις αναμενόμενες δύο μεταγραφές, Γκεστέντε και Βαρόνε, οι οποίοι αναμένονται σήμερα για τον πρώτο και μέσα στη βδομάδα για το δεύτερο να υπογράψουν. Σίγουρα θα δούμε ένα πιο έτοιμο Παναιτωλικό, όπως επίσης και ένα πιο δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όλες οι ομάδες έχουν τελειώσει το στάδιο προετοιμασίας τους.

Το πρόγραμμα του Παναιτωλικού μπορείτε να το βρείτε και στο Ημερολόγιο της σελίδας.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια