Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθηνών: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθηνών: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός - Ατρόμητος Αθηνών: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ατρόμητος Αθηνών: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Στις 20:30, 9/4 CS2HD, ξεκινά το τρίτο παιχνίδι του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα υποβιβασμού και αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Παναιτωλικός έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει τα περισσότερα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεκινώντας τελευταίος τις υποχρεώσεις του. Ο Βόλος ΝΠΣ νίκησε τον ΠΑΣ Λαμία με 3-0, ο ΟΦΗ έχασε με 1-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Αστέρας Τρίπολης είναι μέχρι στιγμής 1-0 με τον Ιωνικό. Ο Παναιτωλικός βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγει από αυτούς που τον ακολουθούν, βάσει των αποτελεσμάτων, αλλά το θέμα είναι εάν θα βρει όρεξη για να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο μικρό αυτό πρωτάθλημα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Οι δύο συνεχόμενες ήττες αναγκάζουν το Γιάννη Αναστασίου να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι αλλαγές αυτές, κυρίως στην επίθεση, γίνονται με την ελπίδα να ξυπνήσει ο Παναιτωλικός και να μην ξεκινήσει με κλειστές τις μηχανές, όπως έχει γίνει στα τελευταία παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Ανέστης, το δίδυμο στην άμυνα είναι οι Κορνέλιους και Βργκοτς (αντί του τραυματία Λάρσον). Στα αριστερά παίζει ο Αντούνες και δεξιά ο Λούι. Στο κέντρο ξεκινούν οι Μάρτενσον και Φλόρες. Στην επίθεση παίζουν οι Νταγκό στα αριστερά, Ντίαζ στον άξονα και ο Ντουάρτε στα δεξιά. Στην κορυφή είναι ο Βέργος.

Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό είναι οι: Μελίσσας, Μπακαδήμας, Μεντόζα, Μπελεβώνης, Μόρσεϊ, Αποστολάκης, Μπαρμπόζα, Βαρόνε και ο Καρέλης.

Ενδεκάδα Ατρόμητου Αθηνών

Για τον Ατρόμητο ξεκινούν οι: Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Στρουγγής, Μαυρομμάτης, Σάλομον, Ερλινγκμαρκ, Χαρίσης, Μουνίθ, Κλωναρίδης και ο Κουλούρης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Τζοβάρας, Νταβιώτης, Ναμπί, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Ντένιτς, Τζαβίδας.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια