Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Πονοκέφαλος η εντεκάδα του Παναιτωλικού στη Λαμία

Πονοκέφαλος η εντεκάδα του Παναιτωλικού στη Λαμία

0
Δέλλας
Δέλλας

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φτάσαμε στο Φλεβάρη, με 10+1 αγώνες να απομένουν και με την ομάδα να βρίσκεται στην ίδια θέση που είχε το Νοέμβρη. Η διαφορά με την ομάδα του πρώτου γύρου είναι ότι έγιναν κάποιες προσθήκες για να συμπληρωθούν οι θέσεις των τραυματιών, αλλά ο Παναιτωλικός συνεχίζει να φαίνεται με πολλά κενά. Εάν επιστρέψουν οι τραυματίες ο Παναιτωλικός θα φανεί ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο εντός γηπέδου αλλά και 2-3 καλές αλλαγές στον πάγκο, ικανοί να μπουν και να αλλάξουν την τροπή του αγώνα.

Δυστυχώς, οι κάρτες και οι τραυματισμοί είναι αυτοί που θα κάνουν την παράταξη της ομάδας στη Λαμία, πιο δύσκολη και από παρτίδα σκακιού. Όπως είχαμε γράψει και εχτές στο άρθρο μας για την αποστολή του Παναιτωλικού, ο Παναιτωλικός συμπληρώνει μετά βίας τη δεκαοκτάδα για την αποστολή, με όλη του την επιθετική γραμμή του καλοκαιριού να είναι εκτός.

Πιθανή Εντεκάδα

Κάτω από το τέρμα, προφανώς, θα έχουμε τον Κυριακίδη.

Δεξί μπακ ο Μαρινάκης, ξέρει τη θέση, ήταν πολύ ενεργητικός στον αγωνα με τον Παναθηναϊκό και είναι από τους λίγους που παίρνουν τη θέση τους με κλειστά τα μάτια. Για το Μαρινάκη υπάρχει ένα ερωτηματικό βέβαια, διότι είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πιθανόν να είναι στον πάγκο με τη θέση του να παίρνει ο Αμαράλ. Από την απέναντι πλευρά ο Τσοκάνης.

Στόπερ οι Άργκους και Μιχάι.

Ως αμυντικό χαφ έχουμε το Μαλή, η θέση που έπαιζε και στον Αμφίλοχο και δίπλα του ο Γκούγκα, ο οποίος έχει και το τρέξιμο για να πιέσει στο κέντρο, αλλά και την έμπνευση να δημιουργήσει φάσεις.

Στην άλλη πτέρυγα ο Γουίλιαν ως χαφ και δίπλα του ο Ντίαζ.

Μπροστά ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μπορεί να πάρει αυτή τη θέση σε αυτή την αποστολή και πίσω του ο Λουσέρο, ο οποίος την ξέρει πολύ καλά, καθώς εκεί έπαιζε στην Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός πρέπει να μπει δυνατά στο παιχνίδι, δεν έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές, οπότε όλα του τα χαρτιά πρέπει να τα παίξει μέχρι το 60′ και μετά να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το 90′. Επομένως, εντεκάδα που θα ξεκινήσει πρέπει να στοχεύσει σε ένα γρήγορο τέρμα.

Από Λαμία, Μπαρτσελόνα, ή καλύτερα ο νέος Λεβαδειακός;

Έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας περίεργα σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως κάτι διπλά της Κέρκυρας μέσα στο Καραϊσκάκης στη μάχη για την παραμονή, κ.ο.κ.. Η Λαμία φαίνεται να έχει την “τύχη” με το μέρος της στο δεύτερο γύρο, από τις θέσεις του υποβιβασμού βρίσκεται μέσα σε 4-5 αγωνιστικές να είναι έτοιμη να “πάει” και στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός φαίνεται να παλεύει με θεούς και δαίμονες σε όλα τα παιχνίδια, είτε είναι τραυματισμοί, είτε διαιτητές, αλλά στο τρέχον παιχνίδι, ίσως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα. Αυτά είναι απλές εικασίες από τις ενδείξεις που έχουμε, σε καμία περίπτωση δε θα δικαιολογήσουν μία κακή εμφάνιση ή κακό αποτέλεσμα της ομάδας, απλά ας υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, διότι αυτού του είδους οι συνεργασίες είναι γνωστές και πολλές φορές εξώφθαλμες.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για