Αρχική Ηλίας Γιαννιώτης

29 Ηλίας Γιαννιώτης

Ηλίας Γιαννιώτης
Ηλίας Γιαννιώτης
Ηλίας Γιαννιώτης
#
29
Όνομα
Ηλίας Γιαννιώτης
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Θέση
Αριστερός Πλάγιος επιθετικός, Δεξιός Πλάγιος επιθετικός
Height
1.75
Προηγούμενες ομάδες
Παναιτωλικός
Birthday
05/04/1997
Age
24

Ο Ηλίας Γιαννιώτης είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1997 και είναι μέλος της ομάδας του Παναιτωλικού από το 2014. Έγινε μέλος της ομάδας του Παναιτωλικού το 2014, παίζοντας στην κ20, και τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, γίνοντας μέλος της μεγάλης ομάδας, με διάρκεια 4 χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2020. Η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και στην αντίθετη πτέρυγα στον ίδιο ρόλο.

Στην πρώτη του χρονιά, 2016-2017, στον Παναιτωλικό συμμετείχε σε δύο αγώνες με συνολικό χρόνο συμμετοχής τα 51 λεπτά. Την πρώτη του εμφάνιση ως επαγγελματίας την έκανε με την ΑΕΛ στις 18 Μαρτίου του 2017.

Η δεύτερη χρονιά του στον Παναιτωλικό ήταν και η πιο ενεργή, με 7 συμμετοχές και 273 λεπτά παιχνιδιού. Ο Ηλίας δυστυχώς βρέθηκε σε μία πολύ καλή χρονιά να τραυματίζεται με ρήξη χιαστού στο μέσο του δεύτερου γύρου. Η ανάρρωσή του πήρε αρκετούς μήνες, και επανήλθε στην αγωνιστική δράση το Φθινόπωρο του 2018. Η επιστροφή του από τον τραυματισμό συνέπεσε με διακοπή του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα που έδωσε ο Παναιτωλικό. Μερικές αγωνιστικές αργότερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τραυματίστηκε για δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να τελειώσει και αυτή η αγωνιστική περίοδος αρκετά νωρίς για τον ίδιο. (σχετικό άρθρο)

Η πορεία του Ηλία στον Παναιτωλικό έληξε με το πέρας του συμβολαίου του στην ομάδα. Η συνεργασία του με τον Παναιτωλικό δεν ανανεώθηκε και ο Ηλίας παρέμεινε χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Στην τελευταία του χρονιά στην ομάδα, συμμετείχε μόνο σε έναν αγώνα για 61′ λεπτά στον επαναληπτικό με 5-1 επί του Ιάλυσου στο Κύπελλο, ενώ ήταν στην αποστολή όλων των αγώνων Κυπέλλου του Παναιτωλικού. Στο πρωτάθλημα κλήθηκε δύο φορές στην αποστολή και κάθισε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τον Β’ γύρο του Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να έχει χρόνο συμμετοχής.

Η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία έχει ως εξής:

2014-2016Panetolikos U19-U20
2016-2020Panetolikos