Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με δύο νέα πρόσωπα παρατάσσει την ομάδα ο Μάκης Χάβος, λόγω της απουσίας του Ματσόλα, αλλά και επιστρέφει στο 3-5-2 που έπαιξε στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης ο Τεννές κατεβάζει τη Λαμία με ένα αρκετά αμυντικό σύστημα, 5-3-2, προσπαθώντας να επανδρώσει όσο πιο καλά γίνεται την άμυνά του και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Μπεχαράνο και Ντέλετιτς στις αντεπιθέσεις.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάκολις και ο Περέιρα θα είναι τα νέα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας για τον Παναιτωλικό. Ο Περέιρα θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Βάντερσον στα αριστερά του κέντρου, ενώ ο Γιάκολις παίρνει θέση στην επίθεση δίπλα από τον Αριγίμπι.

Ο Μάκης Χάβος παρατάσσεται με τους:

Λιάβα – Καρασαλίδη και Κωνσταντόπουλο στην άμυνα

Περέιρα και Τζανακάκη στα άκρα του κέντρου.

Ντίαζ και ο Ντάλσιο στον άξονα του κέντρου.

και Μάζουρεκ ως μεσοεπιθετικός πίσω από το επιθετικό δίδυμο Αριγίμπι και Γιάκολις.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κνετ.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Λαμία

Ο Μπάμπης ο Τεννές ξεκινάει με τους:

Επασί στο τέρμα, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπαχανάκ και Βύντρα στην άμυνα, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς και Βασιλακάκης στο κέντρο και Καραμάνος και Ρόμανιτς στην επίθεση.

διόρθωση: Ο Μπάμπης Τεννές παρατάσσει τη Λαμία με 4-2-3-1. Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο ως κεντρικοί αμυντικοί, Μπαχανάκ αριστερά στην άμυνα και δεξιά ο Σκόνδρας. Μπεχαράνο, Βασιλακάκης στον άξονα του κέντρου, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς στα άκρα της επίθεσης και ο Καραμάνος στην κορυφή.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια