Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Τα προβλήματα συνεχίζονται για την ομάδα του Παναιτωλικού για ακόμα μία αγωνιστική. Η χθεσινή αποστολή κράτησε εκτός έξι παίχτες, Ματσόλα, Τζανακάκη, Περέιρα, Μεντίνα, Αρσούρα και Μοσκουέρα. Ο Λουτσιάνο είδε τον ταλαιπωρημένο από ενοχλήσεις Μάζουρεκ να επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά και τον Ταχάρ να γίνεται διαθέσιμος μετά την τιμωρία του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr είχε λιγότερα προβλήματα, αλλά οι απουσίες του είναι εξίσου σημαντικές. Στην αποστολή των Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Καρτάλη, Σιόντη, Ντομίνγκεθ, Νάουμτες, Λιάσο, Γροσδάνη, Μπρένερ, Ελεθυριάδη, Λέο, Παμλίδη και Δούμτση, δεν κατάφεραν να μπουν οι Κριζμάν και Κάστρο λόγω τραυματισμών, ενώ ο Λώλης είναι τιμωρημένος για το σημερινό αγώνα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με τις απουσίες να είναι πάνω κάτω οι ίδιες, ο Λουτσιάνο δε χρειάστηκε να αλλάξει την ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Παναιτωλικός παρατάσσεται με 4-2-3-1 με μόνη αλλαγή το τράβηγμα του Ντίαζ πιο πίσω και δίπλα από το Ντάλσιο.

Ο Λουτσιάνο παρατήρησε ότι ο Ντάλσιο ήθελε βοήθεια στο μεσοαμυντικό κομμάτι και ενίσχυσε το ανασταλτικό τμήμα του κέντρου με αυτό τον τρόπο. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχει αλλαγή.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κνετ, στην άμυνα από τα αριστερά στα δεξιά οι Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος και Λιάβας.

Στο κέντρο βρίσκονται οι Ντάλσιο και Ντίαζ, πιο μπροστά οι Αριγίμπι, Μεντόζα και Γιάκολις από τα αριστερά στα δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Βέργος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μελίσσας, Σκόνδρας, Αζάντι, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ, Άλβαρεζ, Ταχάρ και Μαλής.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα car.gr

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα car.gr
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα car.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάσσεται με τους:

Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Κάργα, Πέρσμαν, Σαλιάκα, Σιόντη, Λιάσο, Νάουμετς, Ελευθεριάδη, Παμλίδη και Λέο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γιαννίκογλου, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεζ, Βρένερ, Κάρταλης, Δουμτσής και ο Γροσδάνης.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια