Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει στους Ζωσιμάδες στις 15:00, όπου ο Παναιτωλικός παίζει μόνο για τη νίκη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζε με το μυαλό του να είναι στο μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο κύπελλο. Δεδομένων αυτών των πραγμάτων, ο Δέλλας γνωρίζει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την, εν μέρει, αδιαφορία του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr για να αποκομίσει ό,τι μπορεί περισσότερο από μία έδρα που έκαμψε πολλές ομάδες.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε άλλη ομάδα, αλλά πολύ αργά μέσα στη φετινή διοργάνωση. Η επιστροφή του Μπαρμπόζα φέρνει και άλλη μία αλλαγή στην επίθεση, η οποία έχει αλλάξει τελείως τους τελευταίους αγώνες. Οι Βέργος, Μεντόζα και Ντουάρτε είναι οι άλλοι τρεις της επίθεσης, σε αυτόν τον αγώνα που μπαίνουν ως βασικοί λόγω των καλών τους εμφανίσεων. Τη θέση κλέβει από τον Περέιρα ο Ντάλσιο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που προτιμάται, αντί του Αργεντινού.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Δέλλας δεν έκανε κάποια μεγάλη αλλαγή, πέραν της καθιέρωσης του Μανθάτη ως δεξιό ακραίο αμυντικό, ο Καρασαλίδης πήρε θέση στην ενδεκάδα, ελέω του τραυματισμού του Τσότσαλιτς.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κνετ και μπροστά του έχει τους Κωνσταντόπουλο και Καρασαλίδη ως κεντρικούς αμυντικούς. Ο Ντάλσιο είναι στα αριστερά της άμυνας και ο Μανθάτης στα δεξιά.

Το δίδυμο στο κέντρο αποτελείται από τους Εντινγκά και Ντίαζ.

Στην επίθεση παίζουν οι Ντουάρτε στα αριστερά, ο Μεντόζα στον άξονα και ο Μπαρμπόζα στα δεξιά, ενώ μοναδικός προωθημένος είναι ο Βέργος.

Ο Δέλλας κατεβαίνει με το ασφαλές 4-2-3-1, το οποίο τείνει να κάνει πιο επιθετικό στο β’ ημίχρονο, εάν κυνηγάει κάποιο τέρμα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μελίσσας, Περέιρα, Ταχάρ, Ματσόλα, Μαλής, Καρέλης, Μεντίνα, Αρθούρα και ο Αριγίμπι.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα car.gr

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα ξεκινήσει με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, μπροστά του βρίσκονται οι Οικονομόπουλος Κάργας και Παντελάκη ως κεντρικοί αμυντικοί.

Ο Σάλιακας και ο Πήλιος βρίσκονται στα άκρα του κέντρου, αριστερά και δεξιά,

Ο Ντονίνγκες, ο Κάστρο και ο Λιάσο στον άξονα του κέντρου και οι Μπρένερ, Ελευθεριάδη επιθετικό δίδυμο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr παίζει με ένα πιο επιθετικό 3-5-2.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια