Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Αποστολή

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Αποστολή

0
Παναιτωλικός - car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Τον πολύ μαχητικό, αλλά και αδιάφορο, ΠΑΣ Γιάννινα car.gr θα αντιμετωπίσει αύριο, 24/4 15:00, ο Παναιτωλικός. Οι Γιαννιώτες παίζουν σε δύο διοργανώσεις και προφανώς στόχος τους είναι η πρόκριση στο κύπελλο, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Παναιτωλικός έχε απέναντί του μία ομάδα, που εκτός από τη βαθμολογική ασφάλεια του πρωταθλήματος, έχει να κυνηγήσει και άλλους στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναιτωλικός θα δυσκολευτεί αρκετά μέσα στους Ζωσιμάδες, όπου στραβοπάτησαν φέτος πολλές μεγάλες ομάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα car.gr - Παναιτωλικός: Αποστολή
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr – Παναιτωλικός: Αποστολή

Η αποστολή του Παναιτωλικού δεν έχει εκπλήξεις. Ο Βάντερσον ήταν στη γωνία για την επιστροφή, όμως κρίθηκε πως ήταν καλύτερα να μείνει στο Αγρίνιο. Ο Μάζουρεκ παραμένει και αυτός εκτός αποστολής, όπως και ο Τσότσαλιτς, λόγω θλάσης.

Ο Τραϊανός Δέλλας ταξιδεύει στα Γιάννενα με τους: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρθούρα, Ταχάρ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίαζ, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόζα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόζα, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας και τον Εντινγκά.

Το ενδεχόμενο που υπήρχε να ακυρωθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έχει εξαλειφθεί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr ανακοίνωσε πως υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, αλλά ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου και ευτυχώς δεν υπήρξε διασπορά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr μπορεί να μην είχε απουσίες λόγω του κινέζικου ιού, αλλά έχει απουσίες λόγω τραυματισμών. Ο Πίρσμαν, ο Σιόντις, ο Μιλιντσέανου και ο Καρτάλης είναι τραυματίες, ενώ ο Αθανασίου έμεινε εκτός αποστολής λόγω του προσεχούς αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Γιαννίκη αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Κάργα, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλη, Λιάσο, Νάουμετς, Τριάδη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Γροσδάνη, Δούμτση, Kρίζμαν, Παμλίδη

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια