Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παρουσιάστηκαν οι Νέες Εμφανίσεις του Παναιτωλικού για το 2023-2024

Παρουσιάστηκαν οι Νέες Εμφανίσεις του Παναιτωλικού για το 2023-2024

0
Εμφάνιση Παναιτωλικού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
Εμφάνιση Παναιτωλικού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024

Ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024. Οι νέες εμφανίσεις διαφέρουν με αυτές της προηγούμενης χρονιας με τον πιο απλό μονόχρωμο σχεδιασμό, ενώ στη δεύτερη και τρίτη εμφάνιση έχουν ενσωματωθεί ο χάρτης της Αιτωλοακαρνανίας και ο οδικός χάρτης του Αγρινίου αντίστοιχα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Οι φανέλες μας! Με το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία

Κίτρινη

Η παραδοσιακή φανέλα που κυριαρχεί στην 97χρονη πορεία του Συλλόγου μας. Σε απόλυτα λιτή γραμμή όπου κυριαρχεί το βασικό χρώμα της ομάδας μας, με διακριτικό μπλε στις άκρες του μανικιού και στο λαιμό.

Μπλε

Η φανέλα με το δεύτερο διακριτικό χρώμα, το μπλε σε δύο τόνους. Το σκούρο μπλε που κυριαρχεί και το ανοικτό που σχηματίζει τον χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας στο μπροστινό μέρος.

Ο Παναιτωλικός είναι ο μεγαλύτερος «πρεσβευτής» του νομού. Τη φετινή σεζόν ταξιδεύει παντού με την Αιτωλοακαρνανία στη μπλε φανέλα του!

Πράσινη

Η μίξη του κίτρινου – μπλε δίνει το πράσινο και επιλέγεται τα τελευταία χρόνια για την «ουδέτερη» εμφάνιση. Με τον πολεοδομικό χάρτη του κέντρου του Αγρινίου στο μπροστινό μέρος. Η πόλη που νιώθει περήφανη για την ομάδα της αποτυπώνεται στη φανέλα του Παναιτωλικού που είναι συνώνυμο με το Αγρίνιο!

1 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια