Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με μεγάλα προβλήματα παρουσιάζεται ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, καθώς έχει 10 απουσίες και κατάφερε να βγάλει ενδεκάδα και μόλις 5 αλλαγές. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:15 και δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ψευδαίσθηση των υπευθύνων της διοργάνωσης για την κανονικότητα της κατάστασης, μετράει αρνητικά και για τις ομάδες και δημιουργεί τεράστιες ανισότητες σε ένα άθλημα που όλοι φωνάζουν για ίση μεταχείριση. Οι συγκυρίες δίνουν και στην πρώτη μεταγραφή της περιόδου, το Γιόχαν Μάρτενσον, την ευκαιρία να πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα του 2022, ξεκινώντας από τον πάγκο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Όσο αναφορά τη βασική ενδεκάδα που παρατάσσει στο γήπεδο ο Γιάννης Αναστασίου, οι αλλαγές είναι λίγες, αλλά το μεγάλο κενό υπάρχει στον πάγκο.

Στο τέρμα ξεκινά ο Μελίσσας. Στην άμυνα παίνουν οι Κορνέλιους στα αριστερά λόγω απουσίας ακροαριστερού αμυντικού, ο Μαλής και ο Βργκοτς στο κέντρο αυτής και στα δεξιά ο Λούι.

Στο κέντρο ξεκινούν οι Τσιγγάρας και Φλόρες.

Στην επίθεση παίζει η συνηθισμένη τριάδα των Ντουάρτε στα αριστερά, Μεντόζα στον άξονα και Μπαρμπόζα στα δεξιά με μοναδικό προωθημένο το Βέργο.

Όσο αναφορά τις αλλαγές, αυτές αποτελούνται από τους εξής πέντε: Καρέλης, Μπελεβώνη, Παρδαλός (Τ), Μάρτενσον και το Μόρσεϊ.

Οι απόντες είναι οι εξής 10: Ροντρίγκεζ, Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Περέιρα, Μπακαδήμας, Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε.

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Όπως φαίνεται και στη διάταξη πιο πάνω για τον ΠΑΟΚ ξεκινούν οι: Πασχαλάκης στο τέρμα, Ροδρίγκο, Μιχαηλίδης, Ίγνασον και Λύτατζης από τα αριστερά στα δεξιά της άμυνας, Κούρτιτς και Τσιγγάρας στο κέντρο, Μιτρίτα Ντάγκλασε και Μουργκ στην επίθεση και μοναδικός προωθημένος ο Σφιντέρσκι.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Σε Αναμονή των Εξετάσεων, Κανονικά το Πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ 2 – 0 Παναιτωλικός: Ατύχησε Εντός και Εκτός Γηπέδων
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια