Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

0
Τούμπα
Τούμπα

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τη μία εκ των δύο ομάδων που ανέβηκαν από τη Β’ κατηγορία, τον Πανσερραϊκό. Ο αγώνας διεξάγεται στην Τούμπα και όχι στο δημοτικό στάδιο Σερρών. Ο Σούρερ δεν είχε τραυματισμούς στον προηγούμενο αγώνα, αλλά οι Μπακάκης και Οικονόμου έμειναν στο Αγρίνιο. Οι δύο ομάδες μοιράζονται από 2 βαθμούς, με τον Παναιτωλικό να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά τον Πανσερραϊκό να έχει πάρει σπουδαίο βαθμό μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον για το πώς θα διαχειριστεί ο Πανσερραϊκός την καλή ψυχολογία μετά από ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και από πλευράς Παναιτωλικού αν θα καταφέρει να βγάλει χαρακτήρα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Σούρερ δε φαίνεται να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και το σύστημά του προορίζεται να είναι πάλι 3-5-2, δηλαδή ένα σύστημα το οποίο θα επιτρέπει στα άκρα να της άμυνας να παίζουν αρκετά ψηλά. Στο τέρμα ξεκινα ο Στέφανο Καπίνο, η αμυντική τριάδα αποτελείται από τους Μαλή – Ντουάρτε – Μλάντεν. Στο κέντρο παίζουν Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα και Πέρες με τους Λιάβα και Τορεχόν στα άκρα και στην επίθεση βρίσκονται οι Ντίαζ και Καρέλης.

Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό βρίσκονται οι: Γκρατερόλ, Χατζηθεοδωρίδης, Ξενιτίδης, Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ακόστα, Σενγκέλια και Πέδρο.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια