Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Αποστολή

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Αποστολή

0
Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του Μοράρ από τον Παναιτωλικό, ακολούθησε η ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο προτελευταίος για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ ο τελευταίος θα γίνει στο Αγρίνιο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το ιδιαίτερο της αγωνιστικής είναι η μάχη των άκρων. Ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος μάχονται για το ποιος θα ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την Κυριακή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μάχονται για το ποιος θα παραμείνει στην κορυφή.

19 Πρόσωπα στην Αποστολή

Οι τραυματίες και τιμωρημένοι της προηγούμενης αγωνιστικής Μιμίτο, Μαρσιάλ και Σιέστεντ επιστρέφουν. Ο Μαρσιάλ ήταν στην προηγούμενη αποστολή, αλλά μερικά λεπτά πριν τον αγώνα αντικαταστάθηκε από το Μπαΐροβιτς και στη θέση του στην άμυνα έπαιξε ως εσωτερική αλλαγή ο Λιάβας. Από την άλλη πλευρά, οι τραυματισμένοι Μαλής, Καμαρά αλλά και ο Καββαδίας μένουν εκτός, όπως επίσης και οι Ρομάν, Μπάλμπι.

Η Αποστολή είναι η εξής: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίαζ, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Γιαννιώτης, Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Λιάβας Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για