Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Αποστολή Πανιωνίου

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Αποστολή Πανιωνίου

0
Πανιώνιος-Παναιτωλικός
Πανιώνιος-Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση ανακοίνωσε, όπως καλύψαμε και νωρίτερα εδώ, πως θα ταξιδέψει στη Νέα Σμύρνη με δύο απουσίες, αυτές του Ντάουντα και του Κέβιν. Ο Πανιώνιος με το πέρας της απογευματινής σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 20 της αποστολής.

Και οι δύο ομάδες, όπως θα δούμε πιο κάτω με την αποστολή του Πανιωνίου, έχουν πολύ λίγες απουσίες. Στον Παναιτωλικό βέβαια η απουσία του Ντάουντα κρίνεται ως η πιο σημαντική και για τις δύο ομάδες καθώς είναι αναντικατάστατη μονάδα στην κορυφή της επίθεσης του Μάκη Χάβου.

Αποστολή Πανιωνίου

Ο Λεωνίδας Βόκολος επαναφέρει στην αποστολή τον Αραμπούλι, ο οποίος ήταν ανέτοιμος στο παιχνίδι με τη Λάρισα, αφήνει έξω το Σιντί Αλί όπως εκτός μένει και ο Ντομίνγκες λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου είναι η εξής: Άρσε, Αραμπούλι, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κιάκος, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Αναφορικά η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής: Άλβαρες, Αριγίμπι, Καββαδίας, Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ.

Απαγόρευση Εισόδου στο Ζαμάνη

Με χθεσινή απόφαση η διοργανώτρια αρχή επέβαλε πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια του Νίκου Ζαμάνη, διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Νίκος Ζαμάνης δεν έχει τη δυνατότητα να παραβρεθεί στα αποδυτήρια για τα επόμενα 2 παιχνίδια της ομάδος του σύμφωνα με την ακόλουθη απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ν. ΖΑΜΑΝΗΣ (Δ/ντής Ποδ/κου Τμήματος):”Βάσει των αναφερομένων στο από 06/07/2020 Φύλλο Αγώνα και στην από 06/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο”.: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επιβάλλει στον Ν. ΖΑΜΑΝΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια