Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Πανιώνιος 3 – 0 Παναιτωλικός: Απογοήτευση

Πανιώνιος 3 – 0 Παναιτωλικός: Απογοήτευση

0
Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Άρτσε 2-0
Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Άρτσε 2-0

Απογοήτευσε για ακόμη μία φορά ο Παναιτωλικός και φαίνεται πως ούτε ο Χάβος μπορεί να συμμαζέψει την νέα ομάδα που δημιούργησε φέτος. Με 4 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και πιθανόν σε όλο τον πρώτο γύρο, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι στο Αγρίνιο με τον Ολυμπιακό, δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Πρώτο Ημίχρονο

5′ Αρκετά κινητικές και οι δύο ομάδες στα πρώτα 5 λεπτά.

10′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παννιώνιο με τον Αραμπούλι, ο οποίος πήρε τη μπάλα και έκανε ένα δυνατό σουτ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κνετ. Στην επιστροφή ο Μασούρας δεν κατάφερε να απειλήσει.

16′ 1-0 για τον Πανιώνιο με τον Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός παίρνει τη μπάλα από το Γιοβάνοβιτς, κάνει μία κούρσα με μόνους μπροστά του τους Μαρσιάλ και Κνετ, κάνει ένα δυνατό σουτ και κάνει το 1-0.

20′ Κίτρινη κάρτα στο Μασούρα για τράβηγμα στο Λουσέρο.

23′ Άλλη μια ευκαιρία για τον Πανιώνιο με το Μασούρα ο οποίος έκανε μία διαγώνια σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

26′ Μικρή διακοπή στον αγώνα για τραυματισμό του Αραμπούλι.

30′ Άλλος ένας τραυματισμός και μικρή διακοπή στο παιχνίδι, αυτή τη φορά ο Παπανικολάου μετά από επαφή με το Μαρσιάλ είναι στο έδαφος.

34′ Στημμένη φάση για τον Παναιτωλικό με το Λουσέρο να εκτελεί. Καλή εκτέλεση, αλλά η μπάλα απομακρύνεται από την άμυνα του Πανιωνίου.

35′ Δυνατό σουτ του Λιάβα, η μπάλα πήρε πολύ καλή πορεία και αρκετά φάλτσα, όμως κατέληξε 1-2 μέτρα εκτός εστίας από το δεξί δοκάρι του Μαλέρμπ.

38′ Αντεπίθεση για τον Πανιώνιο, ο Μασούρας παίρνει τη μπάλα και βγαίνει από τα δεξιά, κάνει παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα, ο Μαρσιάλ μπροστά από τον Αραμπούλι παραχωρεί κόρνερ.

43′ Δυνατό φάουλ του Ταχάρ στον Ευαγγέλου και δέχεται την κίτρινη κάρτα.

45′ Ο επιπλέον χρόνος είναι 4 λεπτά

45’+2 Στημμένη φάση για τον Παναιτωλικό με τον Αριγίμπι να εκτελεί το φάουλ. Ο Ευαγγέλου ρίχνει στο έδαφος το Γιοβάνοβιτς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει οφσάιντ καθώς 2 παίχτες του Παναιτωλικού ήταν σε αντικανονική θέση.

45’+4 Άλλη μια στημμένη φάση για τον Παναιτωλικό με τον Αριγίμπι, η εκτέλεση αυτή τη παρόλο που δεν ήταν καλή, η μπάλα καταλήγει στο Μαρσιάλ, αυτός κάνει ένα γυριστό σουτ και η μπάλα καταλήγει πάνω από το τέρμα του Μαλέρμπ.

45’+4 Τέλος ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Ντάλσιο μπαίνει στη θέση του Φυτόπουλου.

47′ Κίτρινη κάρτα στον πάγκο του Πανιωνίου, στο νίκο Ζαμάνη.

51′ Κίτρινη κάρτα στον Αριγίμπι.

54′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό σε καλή θέση 12 μέτρα έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, το οποίο το κέρδισε ο Ντάλσιο. Ο Αριγίμπι εκτελεί, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος, γυρνάει στην περιφέρεια και τελικά καταλήγει στα χέρια του Μαλέρμπ.

57′ Κίτρινη κάρτα στο Σανιά για φάουλ του Λυμπεράκη.

58′ Στημμένη φάση για τον Πανιώνιο που φέρνει αρκετό κόσμο στην περιοχή του Κνετ. Ο Παπανικολάου να εκτελεί πάνω στο τοίχος και καταλήγει πλάγιο.

59′ Κίτρινη κάρτα στον Τσιγγάρα για τράβηγμα.

61′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Τσιγγάρας βγαίνει και παραχωρεί τη θέση του στο Μπαΐροβιτς. Ο Μπαΐροβιτς παίρνει τη θέση του Ντίαζ στην κορυφή της επίθεσης και ο Ντίαζ πλέον περνάει στα δεξιά.

62′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με δυνατό συρτό σουτ του Αριγίμπι έξω από την περιοχή, ο Μαλέρμπ σταματάει τη μπάλα.

66′ Τραυματισμός για τον Κνετ. Με την εκτίναξή του για να διώξει τη μπάλα στραβοπάτησε κατά την προσγείωσή του και τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ο Γιαννακόπουλος σηκώθηκε για ζέσταμα.

69′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Κνετ αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Γιαννακόπουλος. Ολοκληρώθηκαν έτσι όλες οι αλλαγές του Μάκη Χάβου, ο Πανιώνιος δεν έχει κάνει ακόμα αλλαγές.

74′ Ο Γιοβάνοβιτς μέσα στην περιοχή να πλασάρει μετά από την εκτέλεση κόρνερ που κέρδισε ο Αριγίμπι. Ο Μασούρας τράβηξε το Γιοβάνοβιτς ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση.

75′ Κίτρινη κάρτα στο Λιάβα για επικίνδυνη προβολή στο Μασούρα. Μικρή διακοπή στο παιχνίδι καθώς ο Μασούρας δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

80′ 2-0 για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας ξεκινάει την αντεπίθεση από τα δεξιά, περνάει το Γιαννακόπουλο, κάνει το σουτ αλλά η μπάλα βρίσκει στο Γιοβάνοβιτς. Στην επαναφορά ο Μασούρας βγάζει σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού που βρίσκεται ο Άρσε αφύλακτος, αυτός κατεβάζει τη μπάλα και κάνει το 2-0.

82′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο, έξω ο Παπανικολάου, μέσα ο Εμμανουηλίδης.

85′ Διακοπή στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Μασούρα.

87′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, έξω ο Μασούρας και μέσα ο Ρένζτας.

89′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, μέσα ο Τσιλούλης και έξω ο Άτσε. Έκλεισε τις αλλαγές και ο Πανιώνιος.

90′ 7 λεπτά ο επιπλέον χρόνος.

90’+2 Καλή φάση για τον Παναιτωλικό. Εκτελεί φάουλ ο Αριγίμπι, ο Μαρσιάλ πιάνει μια καλή γυριστή κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει μόλις εκτός τέρματος.

90’+3 3-0 για τον Πανιώνιο. Ο Κόρμπος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας με καταπληκτική μπαλιά και μόνος του απέναντι στο Γιαννακόπουλο, κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει προς το τέρμα. Εκεί βρίσκονται ο Εμμανουηλίδης μαζί με το Μαρσιάλ, ο Μαρσιάλ διώχνει με προβολή πάνω στον Εμμανουηλίδη και η μπάλα γυρνάει προς το τέρμα.

60’+8 Τέλος Αγώνα.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για